Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
skorpion
 
kinnas 26. august 2002, kl 20.58
Kuulge, öelge palun, miks neid skorpione muudkui kirutakse... Et kui vastad kellegi küsimise peale, et näe olen skorpion, siis kohe sellised paljutähenduslikud pilgud a la "nojah..." ja kohe hakatakse kõiksugu jubedaid omadusi sulle külge pookima muudkui põhjendades, et sa oled ju skorpion jne. Teiste sodiaadimärkidega ei tundu olevat neid eelarvamusi nii palju... Või, noh, mul lihtsalt pole endal kogemust nii palju teiste märkidega seoses, kuna ise olen skorpion...

Tegelt mu näljane ego tahaks kuulda ka mõnd hääd sõna skorpionide kohta:)
 
Susann 26. august 2002, kl 22.28
Kahjuks ei oska midagi head skorpionite kohta öelda =(
 
Susann 26. august 2002, kl 22.28
Vabandust, kirjaviga tuli sisse ...
 
julm 27. august 2002, kl 08.12
... näljane ego! Rohkem pole ju vajagi skorpionide kohta öelda.
 
Pinchu 27. august 2002, kl 09.32
Päh, jutt või asi.... pole skorpal häda midagi :))) Ja kui peetaksegi stereotyybist lähtuvalt seksuaalsemaks kui muud, siis minugi poolest.
Aga ega "koera saba ei kergitagi keegi muu kui koer ise". Eks ma ise ka skorpa.
 
Neitsi 27. august 2002, kl 09.55
mulle skorpionid meeldivad..vahest ;)
mõnda olen isegi armastanud :)
 
Neitsi 2 27. august 2002, kl 10.28
skorpion, nagu iga teine tähtkuju, on oma vooruste ja puudustega. Hea sõna? skorpionid on väga meeldiva käitumisega, ambitsioonikad, kirglikud ja tundlikud.
 
Six 27. august 2002, kl 11.23
Neitsi 2-sul on täiesti õigus. Skorpionil on positiivseid külgi rohkem kui negatiivseid. Aga loomulikult sõltub kõik enne ikkagi isiksusest ja siis alles tähtkujust. Olen ise skorpion ja pole mulle veel keegi öelnud, et ma oleksin mürgise keelega ja õel.
 
Öötuul 27. august 2002, kl 11.30
Mina ka ei ütleks, et skorpionid tunduvalt hullemad oleksid kui teised ja õelamad nad ka pole, pigem ausamad, ütlevad välja selle mida mõtlevad ja ei keeruta lihtsalt niisama. Minumeelest väga toredad. Kõik oleneb siiski ka inimesest endast eelkõige.
 
Jaanika 27. august 2002, kl 14.18
Njah, lubasin et siia sodiaaki piiluma ei tule.

Ise skorpion. Ei tea kui hull, aga no see julma ... näljane ego ajas nii naerma.

Kiitust tahaks küll kogu aeg, et ikka olen see ja teine ja kolmas:)))))))))))))))))))))))))))
 
kinnas 27. august 2002, kl 15.35
aga kuuuulge, kõik skorpionid, öelge, milliseid omadusi on teile kõige enam ette heidetud? Laome kõik oma musta pesu nüüd letile:))!!

Mulle on näiteks kõige enam heidetud ette, et ma liialt emotsionaalne (tundlik, võtan kõike nii paganama isiklikult) ja enesekeskne (see näljane ego ikka noh:))), vajab kiituseportsjone)!!
 
Jaanika 27. august 2002, kl 15.56
Ette heidetud ei olegi miskit. Tohutud emotsioonid/tundlikkus mille iganes suhtes tekitavad aegajalt hämmeldust/imestust.

Noh neid nn. vigu tean isegi ja elan elu raskeks.

Samas arvan, et tegu ikka pigem geenidega. Mul ema samasugune/sarnane, aga ambur hoopis.

Kord oli juhus kui külla minnes perenaine esimese asjana küsis tähtkuju. kui ütlesin, et skorpion, siis hakkas karjuma: issand, issand ja pistis kööki jooksu. noh istus seal mõnda aega, tuli siis tagasi ja rohkem sest juttu ei olnud.
ma olin täitsa tummaks löödud, olin 17-18 ja ei saanud abs. aru kuidas mingi tähemärk võib kedagi nii endast välja viia.
 
kinnas 27. august 2002, kl 16.32
just just, sellist tsirkust ma teema algul silmas pidasingi:)))
 
hmm.. 27. august 2002, kl 17.00
Ma ka skorpion. Enda arvates täiesti norm tähtkuju. Parimad sõbrad, nii nais- kui meessoost, ka skorpionid. Kõige normaalsemad. Ei solvu iga väikese asja peale, saavad naljast ja nöökimisest aru. Seisavad enda eest, ei lase endale pähe istuda (ma vihkan nõrku inimesi). Ei keeruta, ütlevad otse välja.....tõeliste sõprade heaks on nõus palju ohverdama, aga kui ilmneb mõni reetur.....hoidku alt....õiglased.

Ainus väike miinus - teised tähtkujud on nii paganama õrnakesed. Paar arvamuseavaldust ja kipuvad solvuma vms. Seega, teiste tähtkujude tõttu peab pidevalt tõde ilustama. Nad on liiga nõrgad, et seda õiget tõtt kuulda..
 
kaljukits 27. august 2002, kl 20.19
minu mees on skorpion, elame koos juba 7 aastat ja on kuri kahtlus et jäämegi kokku - aina paremaks läheb see meie teineteisemõistmine. Kuigi mis seal salata, alguses pidi riidude käigus katus majalt ära lendama ja asju sai pakitud ikka palju kordi.
 
kah Neitsi 28. august 2002, kl 09.14
Mu meelest on Skorpion oma tõesti armastatud inimese vastu eriliselt hell ja truu. Intelligentne (vähemalt need, keda mina kohanud olen), arukas ja "sädemega".
Samas võib ta kohelda endale ebameeldivat inimest tõelise kaltsuna. Aga ta vähemalt on aus, ei lipitse ega löö "nuga" ootamatult selga :)
Mulle Skorpionid meeldivad, isegi väga!
 
pillerpall 30. august 2002, kl 14.57
olen samuti skorpion....olen otsekohene, ei ilusta kunagi midagi, kohusetundlik, sõnapidaja, sõpradele ja lähedastele jäägitult ustav, sõbralik, (kuid neile, kes mulle või mu sõpradele liiga teevad, võin küll vahel liialt teravalt öelda), ei armasta keerutada (parem karm tõde, kui ilus vale), vihkan ebaõiglust, olen täielik realist....olen seltskondlik, armastan tähelepanu, ei solvu ega vihasta iga tühja asja pärast....jne, jne, jne...ja kummaline on see, et alateadlikult olen oma sõpradeks samuti valinud skorpionid......:) olen ma siis halb või hea, eks see ole täielikult teiste otsustada.....ja olen 100% nõus sellega, kuidas "hmm " kirjeldas skorpionite ja teiste tähtkujude suhet :)
 
nonii 03. september 2002, kl 23.02
ma kah neitsike ja skorpione hindan kõrgelt nende kirglikkuse pärast linade vahel...
muuks ma neid eriti ei julgeks kasutada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!