Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kalad naine ,, neitsi mees
 
hi 27. august 2002, kl 22.19
kas väga lootusetu?
 
Neitsi naine-Kalad mees 28. august 2002, kl 09.01
Seda varianti ei tea, aga teistpidi meil juba 12 aastat vastu pidanud.
Parim soovitus, mida anda - ära klammerdu sodiaagimärkidesse, kasuta parem kõiki loomulikke suhte hoidmise nippe: suhelge, öelge kohe välja kui miski ei meeldi teist sealjuures mitte süüdistades, hoolige teise tunnetest, olge kompromissialtid, austa teise arvamust ka siis, kui see sinu omast erineb jne. jne.
 
sidney 29. august 2002, kl 10.19
olen kalad ja exboyfriend oli neitsi. Tõtt öelda on hea meel et see suhe läbi sai (ise võtsin julguse kokku ja algatasin lahkumineku). Sellist pedanti ja eneseimetlejat oli väga raske taluda. Oli kohati väga tähelepanelik, samas jälle ka koonerdas. Solvus kiiresti ja pikaks ajaks. Andestas aga ei unustanud.
Seiklushimuline ja ideede generaatorina aga väga hea. Samuti hea suhtleja.
 
neitsi 29. august 2002, kl 17.53
Olen Neitsi naine ja ei kannata Kaladest mehi üldse.Aga proovi järgi saad teada,inimesed ju erinevad hoolimata tähemärkidest.
 
hi 29. august 2002, kl 21.48
heh:) tegelt on meil VÄGA EA suhe..juba 2 aastat:) lihtsalt tahtsin teada mis teised siukeste päikesemärkide liidust arvavad:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!