Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaksikutest mees
 
öötuul 28. august 2002, kl 11.17
Tundub, et kõige hullemad on siiski kaksikutest mehed ja mule endal ka üks selline ise olen veevalaja. Oskab ka keegi nende kohta midagi head öelda ja on kellekil ka see suhe toiminud. Minul nii üle kivide ja kändude 4 aastat ja nüüd olen dilemma ees kas pingutada edasi või vaadata pigem ringi ja leida midagi uut.
Ma tean, et oluline on ka inimene ise, kuid krt kõik see mis siin nende kohta on kirjutatud peab üsnagi paika.
Kas sama kehtib ka kaksikutest naiste kohta?
 
ingel 28. august 2002, kl 11.25
tere siit pooltki

sama mure. olen samuti veevalaja. kooselu-abielu on kestnud oma 6 aastat. läinud on see samuti nagu sul. tõeliselt on kopp juba ees, kuid meil on ühine laps ja minnagi pole eriti kuskile (mõtlen siin elamist). samuti ei taheta lahutust ka anda.
kogu aeg on mingid trikkid - joomine, kodus eemalviibimine, raha probleemid, kuna eriti koduste asjadele ei kuluta ega ei anna ka selleks raha,igasuguseid erinevad projektid ühel ja samal ajal, mis rõõvivad raha ja aja, kodus on suhteliselt egoistlik, kuid väljendab seda nii, et sina oled kõiges süüdi ja käitu korralikult (ah naised on sellised, peavad kogu aeg midagi ütlema).
OK aitab küll. Neid jagub veelgi.
 
kaktus 28. august 2002, kl 11.27
mul on. neljandat aastat. ja aina paremaks läheb. ja alati on hea olnud. mul on endal vahest häbi, kui väiklane ja laisk ja vastutustundetu olen. ja peale selle, et hea on, on temaga ka huvitav. mitmekülgsete hobide ja teadmistega inimene.
ise ka ei usu, aga tõsi.
 
ingel 28. august 2002, kl 11.34
to kaktus

kas ei ole sellist tunnet, et sina pead kõik asjad ära tegema. kuidas on hoolitsusega. kas teil lapsi on. meil muutus elu peale lapse sündi. pärast on õelnud küll, et ta ei oskanud kuidagi selle n.n. lapsega olla ja käituda. siiamaani ei olegi me õieti suhteid korda saanud ja ega ta ei viitsi eriti kuulata
 
öötuul 28. august 2002, kl 11.40
just see kuulamise ja hoolimise probeem on. üks näide juhtus just praegu, helistas mulle, et on haige (palaviks ja kurk on valus) ja esimene süüdistus oli, et mina tõin talle mingi viiruse, sest mule endal ka veits kurk haige, aga seda teda ei huvita kuidas mina tunne, see sellesk. Siis helistasin talle mingi japärast, et küsin kuidas on, et käis arsti juures ja on angiin, aga noh mind see ju nagunii ei huvita ja ma ju ei muretse (tema sõnad) ja lõpuks ma veel tüütan teda. No on ikka tõbras mees, mis siis et haige, aga tundub, et tal on veel mõistus ka haigeks jäänud.
Oh sain ennast vähemalt välja elada....
 
kaktus 28. august 2002, kl 11.42
mjah, lapsi küll ei ole aga pigem on teisiti - tema on nigu tublim. ma suht-koht laisk (no või selline mahapillaja tüüp). isegi kardinaid on tema vedanud ostma. ega ta üle ka ei poputa. täpselt parasjagu.
üldiselt on vist tegemist intelligentsusega (ka emotsionaalse). kui mingi probleem on olnud, siis ta on oma seisukohti küll väga asjalikult põhjendanud ja minu omasid ära kuulanud. mitte nii, et sina, naine, ole vait.
oeh, ma ei oskagi vist midagi muud öelda, et ta on vist lihtsalt tark inimene.
 
põrnikas 28. august 2002, kl 12.22
Mu mees on ka kaksik,koos elatud ca 6 a.Laps 4-aastane.Ja on ka see kooselu nii üle visanud, et vaikselt otsin siin võimalusi,et leida uus töö-ja elukoht(töötame ka koos).Mulje on jäänud,et mida vähem teda tunned,seda toredama inimesena ta sulle paistab.Isegi olin alguses temas särast lummatud,aga mida aeg edasi,seda rohkem hakkavad need negatiivsed pooled end ilmutama:põhiliselt oskamatus ja mittetahtmine teistega arvestada,hoolimatus ja egoism ja see ka muidugi,et mujale on vaja kindlsti rohkem kulutada kui kodu või pere peale.
 
Lounet 28. august 2002, kl 12.26
Sama siin, kaksikutest elukaaslane! Mina olen siis see kes ümmardab ja kummardab. Esimesed kolm kuud oli mees nagu ime, nüüd siis elame ainult nende reeglite järgi, et tema võib ja peab jne! Appi, miks nad küll sellised on?
 
kaktus 28. august 2002, kl 12.40
oeh, ma tahaks oma kummalist kaksikut kohe kallistada
 
lõviplika 28. august 2002, kl 14.59
teate, mul on ka kaksikutest mees. üsna kummaline tüüp on. tal on kaks külge, tõesti on. üks neist on selline natuke naiivne, hell, hoolitsev, samas ka ennastimetlev. teine pool....ehee....oskab olla õel, oskab keerata kui vihastab, oskab tasakesi sinust viimasegi mahla välja pigistada....
sellistel hetkedel sa lihtsalt kuulad teda...suu ammuli..käed värisevad sinupoole suunatud süüdistustest. aga sellistel hetkedel tuleb ennast kehtestada mitte alla anda. tänu sellele on hetkel kooselu taevalik. ja samas on rõhk siiski sõnal "hetkel" :)

kaksikutega ei hakka iialgi igav, nendega kooselu võib olla taevalik või põrgulik. mida rohkem kihte koorid ja mida sügavamale pääsed, seda enam sära tuhmub.
 
aga 28. august 2002, kl 15.17
lugege kasvõi kaksikute horoskoobi kirjeldusi. meeletult truud ja hoolitsevat meest ei luba sulle ükski horoskoop, mis on kaksikute teemal ;)
 
15aastat abielu 28. august 2002, kl 16.08
kaksikuga.Ise neitsi tähtkujult.Teisele ringile ma kaksikuga ei läheks,mitte iialgi!Koos oleme püsinud ,sest TEMA on küll kohusetundlik,hoolib väga lastest,rahaga kadekops ei ole ja üldse-intelligentne inimene.Aga ka pealiskaudne,rahutu, närviline,äkiline,tujukas.Ja see kurnab mind,sest kõik sõltub mehe tujudest.Mina pole ka "paksunahaline",halvad ütlemised võtan hinge.Kaksikud manipuleerivad ja arvavad,et inmsuhetes(naisega,vanematega,töökaaslastega jne.)peab ikka mingit "taktikat" ajama koguaeg.Nõuanne kaksikute kaaslastele-ärge laske endale pähe istuda.Tulemuseks see,et võb-olla kemplete eluaeg,aga ta austab vähemalt ja arvestab.
 
pipi 28. august 2002, kl 16.37
just. kaksikutel ei tohi lasta endale pähe istuda. enda eest peab seisma.
 
ingel 28. august 2002, kl 16.39
kas mingil ajal rahuaeg ka võiks tulla. sellest kemplemisest ja oma isiksuse tõestamisest kogu aeg hakkab lõpuks kõrini saama.
oleksis vähemalt materiaalne poolki korras ei kus saa sellega, kõgu aeg pinguta nii mis kole. haigeks ei saa ka jääda, muidu võib pere nälga jääda. kas teil on ka seda, et räägib küll et söögi pealt tuleb kokkuhoida, aga ise muud peale liha kraami ei söö.
 
vip (kaksik) 28. august 2002, kl 16.55
aga: aga kas sa ise oled üldse truu? elu näitab, et need suured truuduse kuulutajad ise ühed parajad lehtsabad on.

15 aastat abielu: nu aga see see sinu viga ongi, sa pead kaksikut mõistma ja kõike peab koorima ja lahkama, aga kaksik polegi ju selleks mõeldud, sa kas võtad teda nii nagu ta on või eks ise tead siis mis välja tuleb. pole vaja teda enda jaoks kujunda ja voolida - enne teeb kaksik seda sinuga. ma olen ka tujukas jne, aga ma pole kunagi uimane - näiteks kalad. igalühel omad head ja halvad küljed.

Mina isiklikult ei aja kunagi kellegagi mingit "taktikat", intriige vihkan, olemuselt olen lihtne. Aga toon jälle näite, üks veevalajast töökaaslane oli selline intrikant, et ma ausõna kaotasin töö (läksin tegelt ise ära). kas nüüd pean kohe kuultama et veevalajad on intrikandid?

horoskoobid on huvitavad, aga uut teooriat enam sellesvallas ei tule. soovitan võtta horoskoope enda harimiseks/mõnusaks lugemiseks (laske neid koostada nii enda kui partneri kohta), et kui sa elad vot sellise tähemärgiga koos, siis sa ei tee neid vigu mida selle tähemärgiga ei tohiks teha. aga siin sodiaaginurgas loeb ainult see, kes on liiderlik ja kes pole, irw. kah amatöörid olete küll, kas üldse keegi mõnda isiklikku horoskoopi läbigi on lugenud, seda muljet küll ei jää.
 
milla 28. august 2002, kl 16.59
minul on kaksikutest elukaaslane, koos oleme olnud nyyd pea kolm aastat, elanud sellest 1,5 aastat, tunneme teineteist 5-6 aastat. elame koos, kemplema ei pea, reegleid ei kehtesta, arvestab, unustab asju vahest, natuke laisk on aga kui mingi asja valmis saab siis on seda ka hingega teinud ja asi on väärt, kodu jaoks kulutame raha mõlemad, mind hoiab ja armastab - ka poputab vist. minule kyll keegi pähe istuda ei saa- seda ta teab kohe kindlalt... ma ei tea, meil läheb kyll hästi :) ise olen ambur.
veevalajatega pidi aga kaksikutel ideaalne klapp olema- eelnevalt loetutest aga paljud on veevalajad ....
 
vip 28. august 2002, kl 17.00
vabandust, see koorimise jutt läks lõviplikale:))))
 
vip (kaksik) 28. august 2002, kl 17.05
15aastat abielu: muide ma olen ka neitsiga juba 2 ringil:) aga 3 ringile enam - ei iial, aitab sellest külmusest.
 
Gissel 28. august 2002, kl 17.12
Mul ka kaksik ja mina olen küll rahul (ise kaalud ja horoskoobi järgi peaks klapp olema ideaalne, kui vaid otsustada suudaks:). Tuttavad oleme 10 aastat, koos elanud 4 ja abielus 1 aasta.
Mida öelda? Mees armastab mis kole, helde on, hell, abivalmis, samas ka tujukas, mittearvestatav (sest ta on ju nagu Figaro - kord siin, kord seal), laps on nagu sõber, isaroll on suhteliselt ähmane.
Mina olen ise väga iseseisev ja mind ei häiri eriti, et ta selline "tuuline" on, aga jah, nendele, kes vajavad kindlustunnet on kaksik liiast, tõelised dünaamikud:))
 
Veevalaja 28. august 2002, kl 17.38
kaksikutest mehega oli minevikus suhe, kestis suhe u. 7 kuud-oli küll igati vaimukas,särav,elulusti täis kaaslane aga ÜKS SUUR VIGA KÜLJES-püsimatu ja truudusetu,seepärast suhe lõppeski.
Kaksikutel on nagu kogu aeg vaja seda armastuse tunnet, armastavad tunnet rohkem kui oma kaaslast.
 
lõviplika 28. august 2002, kl 18.00
aga meil on samamoodi. kunagi raha pole.
aga sõprade ees ja sugulaste ees peab mees koguaeg mulje jätma et tal rahast küll nüüd puudust pole. tegelikult aga käib pidevalt kodus arvutamine isegi saja krooni pärast.
 
nanduk 28. august 2002, kl 18.48
Oehh,lugesin siin ja mõtlesin...Nüüd ei tea enam ise ka, mida. Ühesõnaga, abielus kaksikuga 15 aastat. Mina olen teine naine. Mulle küll sobib. Aga olen ise vähja-raisk, üsna kaksikutega piiripealne, äkki seepärast sobibki. Kuna tal vaja maal käia vanemaid(praeguseks ainult ema järgi) abistamas ja vahetustega töö tal ka kogu aeg olnud, on ta suurema aja kodust ära. Me saame lastega imehästi ka ilma temata hakkama. Ei näe selles üldse probleemi, nii hea, kui kumbalgi on oma aeg ja toimetused. Jah, egoist on ta küll. Ja mis kõige rohkem tegelikult närvi ajab - ennast väljendada ei oska. Kui sõneluseks läheb, tuleb peale kolmandat lauset ainult parastav-imestav jaahh, jaahh... Krt, hinge teeb täis, kaua sa ikka üksipäini karjud;)).
Truuduse(tuse)ga on nii, et ühe vana pruudi juures ta küll kunagi käis, aga siis oli ka lahutus päevakorral ja pilt on-häält ei ole seisukord oli kestnud juba üle kuu.
Aga üldiselt arvan, et ega need tähemärgid polegi alati peamised, sigu võib leida nii ühe kui teise märgi alt. Inimene ise peaks vist oma individuaalsuses tähtsam olema.
 
tuttav 28. august 2002, kl 19.24
Sõbranna ükspäev ütles kaksiku elukaaslase kohta: " Ta tuleb endaga koos olema harjutada, nagu last lasteaiaga."
 
kaksik 29. august 2002, kl 10.09
Olen ise kaksik mees - minu sõbranna-veevalaja topib mulle pidevalt seda lehekülge siin nina alla :)
Kaksikust mees on nagu tuul ja meri - ja tema partner peaks olema nagu puri ja laev, mis sellest kasu oskab lõigata. Ja muidugi kapten sinna juurde ;)
 
lõviplika to kaksik 29. august 2002, kl 10.23
vot see on küll hästi öeldud :)
 
veevalaja 29. august 2002, kl 10.36
kaksik on mõnus!
 
Tillu 29. august 2002, kl 11.02
olen mina vähk ja poiskene kaksik
on paras egomaniakk ja tahab kõikke oma plaani järgi teha-otsustab alati enne läbirääkimisi ära-minu käest küsib just kui kinnitust(ei kuula üldsegi minu arvamus)-kui see ei ühti minu omaga solvub hirmsasti...salakaval on,armastab asju rääkimata jätta,sõnelustes teatab-MA EI OSKA SU KÜSIMUSTELE VASTATA-tahaks vahest koos midagi teha, ütleb et tahab niisama rahulikult olla, helistavad sõpsid-kaob kui tuul...
istun sügavalt tema kakspoolsuste võrgus...
 
lõviplika 29. august 2002, kl 12.28
aga tillu jutus tunnen ära oma kaksikutest mehe
 
kaksik-tüdruk 29. august 2002, kl 12.50
aga ma jälle kaksik-plika veevalaja-mehega.. elu on kui lill! mu veevalaja mees kah noogutab siin.. :-)
kaksik-mehega kah 3 aastat koos elatud, ei olnud vigagi, oli väga truu ja aus mees. ja igavaks ei läinud kunagi.. ei kujutaks ettegi, et ma mingi uimerdisega koos elaks, kaksiku muutlikkus ei lase elul manduma hakata.. igal asjal ikka kaks külge, ja maitsed ju nii erinevad! :-)
 
mumm 29. august 2002, kl 17.50
Olen kaktusega täitsa nõus.Mina olen Neitsi ja elukaaslane Kaksik
Truuduse ja hoolivuse üle ei saa küll üldse kurta,kui siis seda ,et on vahel teine vahel närviline ja äkkvihaga.Aga seda on siis ,kui on väga kiire ja töine periood.Koos oleme olnud 13 aastat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!