Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalaja mees
 
ave 28. august 2002, kl 17.14
Hirmsasti huvitab, kuidas saaks ühe veevalajast mehe kätte? Milliseid nõkse kasutada?
Ons kellegil kogemusi, no muidu kohe kuidagi asi ei edene aga tahaks veevalajal sarvist haarata!
 
cappu 28. august 2002, kl 18.38
hmm... salapära on vaja nagu ilmselt iga mehe puhul. Õrritada, mängida. Samas siirust yles näidata, kaasa tunda. Eriti siis, kui tal raske eluperiood või mõni väiksem isiklik probleem. siis on nad suht kergesti vallutatavad. ja mis kõige tähtsam - veendu, et ta on vallaline. Muidu võib raskeks minna.
 
Gewinda 28. august 2002, kl 19.16
Lase ennast taga ajada ja sel ajal mil oled temaga koos ole võimalikult hea, tubli, puhas (riided, juuksed, küüned korras) ja usin...
 
Jamaica 28. august 2002, kl 23.13
Jah, veevalajatele meeldivad salapärased naised. Nad tahavad avastada ja uurida. Ja neid huvtab ka, et sul oleksid samad huvid, mis temal

Good luck ;)
 
no nii 29. august 2002, kl 12.03
Gewinda...vale vastus..veevalajast oled igatahes ilma
 
tim 29. august 2002, kl 13.19
mina olen veevalaja. mängud eriti küll ei meeldi, sest taga ajada ei viitsi, kui ikka tahad suhet luua, siis peab ikka suhte eest hea seisma, mitte eest ära jooksma...
 
kaksik-tüdruk 29. august 2002, kl 13.27
mul on veevalaja-mees ja ei pidanud küll midagi erilist tegema tema kättesaamiseks.. olin mina ise ja sellest täitsa piisas talle. ja naljaks küll, aga piisab siiamaani! :-)
 
tim 29. august 2002, kl 15.21
täitsa õige. ja jääbki piisma, sest ega see mees enam teist naist ei otsi...
 
veevalajast mehe naine 29. august 2002, kl 16.34
tore! mullegi tundub, et võin oma armsa veevalajast mehe peale täitsa kindel olla - tundub, et ta ei ole selline, kes viitsiks hakata uut suhet otsima. on selline hästi kodu/naise/lapse hoidja.
ja on meeles kuidas me tutvusime. ta jäi mulle silma ööklubis, ka mina talle. aga ta lasi mul oodata peaaegu peo lõpuni (ehk hommikuni) kuni lõpuks tuli juttu tegema. ei olnud selline kes nagu naise pilku näeb kohe jookseb selles suunas.
 
Piret 30. august 2002, kl 11.31
Oleneb kes oled ise tähtkujult,aga muidu ei soovita kellelegi kui te ei salli valet!Veevalaja tundub nii südamlik ,nii abivalmis,nii süütu,nii siiras aga tegelikult on vaga vesi sügav põhi!Ta on abivalmis ainult kõigi teiste jaoks,aga mitte oma pere jaoks!Need on alati viimase järgulised!Raiub oma valet kuni lõpuni nii kaua kui annab raiuda ja siis kui enam ei anna raiuda,siis huvitab teda eeskätt see kus te teada saite!Aeg-ajalt enamasti elab ainult oma fantaasiates ja unistustes,aga mitte kahe jalaga maa peal.Nad võivad töötada kõrgel positsioonil,aga nende töö on ka kõik mida nad oskavad või teha tahavad,sest siis tuleb neil raha,mille nad idiootsuste peale kohe ära raiskavad!Kui tahad endale sellist elu,mis on rajatud valedel ja ilma usalduseta,siis palun väga!Ja ära arva,et oled tal ainuke,seda vaid sõnades sulle,muidu võtab ta esimese kes talle üheks või 100 ööks kõlbab!
 
xpert 30. august 2002, kl 13.50
Veevalaja abivalmiduse suhtes on Piretil küll tuline õigus. Sina oled see kõige viimane, keda aidata. Kui üldse aidatakse. Elab jah unistuste maailmas. Ja aeg-ajal käitub nii, et teised inimesed on siia ilma tema aitamise jaoks loodud.
 
ex 30. august 2002, kl 15.19
Minu ex on Veevalaja. Tõsi on see, et Veevalaja saamiseks midagi tegema ei pea (vastupidiselt temast lahti saamiseks, siis peab ikka palju vaeva nägema). On õige, et Veevalaja valetab ja ei pea oma lubadusi. Samas on väga helde (võib ka öelda, et laristab) nii oma kui ka võõra rahaga. Ja tõepoolest on kõige iseloomulikum joon kooselus Veevalajaga see, et, nagu Piret ütleb: "Ta on abivalmis ainult kõigi teiste jaoks,aga mitte oma pere jaoks!" Aga nüüd, kui me enam koos ei ela, nüüd aitab ta mind alati ja igati (kuigi tal on uus naine). Kuulun ju nüüd tema sõprade hulka....
 
dee 30. august 2002, kl 15.48
Ma ka koos Veevalajaga, valetamist ta vihkab ning ise on väga siiras.
 
mimmi 30. august 2002, kl 15.56
Veevalajad on oma loomult originaalsed ja natuke oma ajast eest, seepärast nendest teised inimesed aru ei saagi. Armusuhetes ei ole nad väga andekad, sest nendele on tähtis olla vaba. Tavaliselt kui nad abielluvad, siis ka varsti lahutavad. Nad huvituvad müstikast, esoteerikast, ufodest jne. Neile meeldivad originaalsed naised, mitte mingisugused tavalised tibid. Astroloogiliselt tõmbuvad nad lõvidega ja sobivad kaalude, kaksikute ja amburitega.
 
ex 30. august 2002, kl 16.08
Mimmi,
mida see õigupoolest tähendab, et nad on oma ajast ees???
See on jälle õige, et nad huvituvad müstikast, ufodest jms.
 
mina(N) 15. september 2002, kl 21.59
Olen 100%nõus Pireti ja Ex-ga -Jutt nagu minu sulest.Ka minu endine oli just sellinne Veevalaja - ja oli tükk tegemist ,et temast peale 10-kooselatud aastat lahti saada-valetas,varjas,pettis ja salgas maha nii kaua kuni jõudis-st.lõpuni ja ka peale seda veel....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!