Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sõnnidest ja Veenusest
 
vitamiin 29. august 2002, kl 12.02
Osutus ilmselt vajalikuks luua see sodiaagi nurgake, sest huvi inimeste sobivuse-mittesobivuse vastu on ikka ja alati olnud.
Mind isiklikult huvitaks see, kas kellelgi on kogemusi Sõnnide ja Kaaludega, keda juhib Veenus. Et kas kipuvad peale iluarmastuse ja tundlikkuse olema ka nagu natuke neurootilised? Ise tunnen 5 Sõnni ja 1 Kaalu ja võin väita, et minu meelest nagu oleks.
Kas keegi võiks rääkida oma kogemustest Sõnn-mehega?
 
leena 29. august 2002, kl 12.22
Olen küll kaalud-naine, aga tõesti, neurootilisuse koha pealt mul midagi vajaka ei jää küll. Aga sõnn-mehed on küll rahulikumast rahulikumad, pealtnäha. See kahjuks ei tähenda, et neid ka usaldada võiks.
 
L 29. august 2002, kl 12.46
Sõnnmees, minu kogemus: hoolitsev, väga hoolitsev; suure südamega (loe: kingitused); otsib kehakontakti (kallistused, musid); on oma ideedest väga sisse võetud, harva muudab meelt; kui teeb midagi, siis on perfektsionist jne jne
 
Liis 29. august 2002, kl 13.15
100% nõus "L"-ga.
 
leegiheitja 29. august 2002, kl 13.30
kui kolme meessõnni kogemusega lagedale tulla, siis kokkuvõtvalt niipalju, et teatud aja jooksul on nende kõrval päris turvaline olla kui nimetada koosolemise põhjuseks vastastikust austust, usaldust ja imetlust, mis teinekord niisama aeglaselt ja kindlalt ära kaob kui aeglaselt ja kindlalt see mees ükskord sinu meeltesse astub. rahulik, mugav ja ometi nii tuline! lend on kõrge ja kindel. niipea, kui vähegi tajud, et "võibolla on lõpp lähedal", siis seal see lõpp tegelikult ka on - pole vaja oma käsi aeglaselt ja tuliselt enam kõrvetada, sõnni jäetud põletusarmid on visad kaduma. täheldasin veel, et kõigil kolmel oli austustäratav vastutustunne töises ja ühiskondlikus liinis, ent lähisuhe kannatas aegajalt pigem selle puudumise üle. muidu polnud poistel väga vigagi:-) armunud kuum sõnn väärib oma temperatuuri. ükskõik, kas oled temaga alatiseks või hetkeks vaid.
 
õnnelik ambur 29. august 2002, kl 13.43
samuti nõus L-iga.
mu mees ka sõnn ja ta on ikka nii super :D
mis peamine, ennem vaatan mina silma nurgast mõnda teist meest, aga tema on nii truuu, nii hoolitsev.
kehakontakti otsib tõesti palju :)
ei keela kalleid riideid ega kosmeetikat.
hästi huumorimeelne - no ei hakka temaga iial igav, ka peale neid aastaid võin naerda pea iga päev kõhu kõveraks.
 
Laura 29. august 2002, kl 14.47
minu sõnn küll truu polnud...
ja see, et lähisuhtes tundub vastutustundest puudu jäävat on ka õige - ei tea, järsku tuleb vanusest? Samas 28 päris laps enam pole ju..
 
õnnelik amur 29. august 2002, kl 15.08
no minu mes on kõvasti alla 28.
aga ta on tõesti parim!
 
ave 29. august 2002, kl 15.24
sõnn=sõnnik
 
he-he-heee 29. august 2002, kl 16.00
ju pole ave siis nii väärt naine et mõni sõnn teda tahaks ja hoiaks.
ega sõnnile tõesti kõik ei kõlba, ta valib väga hoolikalt. aga see kelle ta juba välja valib, seda hoiab rohkem kui midagi muud :)
 
loll jutt 30. august 2002, kl 09.34
mul on tuttav sõnn,kel omal on piltilus elukaaslane olemas,kuid ikka ta üha armub uuesti teistesse,ihaleb iga teist ilusat tüdrukut.
 
kaasa 30. august 2002, kl 09.42
Heatahtlik, huumorimeel olemas, hea isa, esimesed abieluaastad suurepärased. Edasi truudusetu, hoolimatu. Liigume aeglaselt, kuid järjekindlalt täieliku võõrandumise poole.
 
sidney 30. august 2002, kl 09.58
mulle mu sõnnik meeldib ja seda juba 9 aastat järjest
 
mumm 30. august 2002, kl 12.29
Maailma parimad kallistused saab sõnnilt! Ta on truu ja usaldusväärne, tekitab uskumatu kindlustunde.
 
Maia 30. august 2002, kl 13.42
no see truudus.... seda ei saa omistada ühele tähemärgile, pigem konkreetsele inimesele...
tean selleks piisavalt sõnnidest mitte truusid mehi
 
mammu 30. august 2002, kl 15.02
minu (ex) sõnn ainult kaapis sõraga maad ja purskas sõõrmeist tuld, närvilisemat inimest pole näinudki. truudusetu oli ka. olen täheldanud, et sõnnimehed ei jää oma truudusetusega vahele eriti, sest nad ei kipu oma sõprade ees oma tegudega kiitlema. lehmakarjas sõnn ju ei vaja ka publikut, muudkui teeb oma tegusi...
 
cv 30. august 2002, kl 16.08
Mis te närite nende sönnide kallal-vaata kui hakkan maad kraapima ja tuld purskama...
 
Sire 30. august 2002, kl 16.40

Minu sõnn oli ka rahulik, aga kui vihastas siis põhjalikult ja oli hulk aega mossis.Väga õrn ja hoolitsev oli ta tõesti, aga ka mugav. Truu oli täpselt nii kaua, kui talle see meeldis ja põhjendas seda sellega, et mehed ongi sellised. Üldiselt natuke konservatiivne ja armastas liiga tihti oma ema juures kükitada ja temaga igasugu asju arutada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!