Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lõvi naine!
 
Lounet 30. august 2002, kl 13.00
Ja nad ütlevad, et on uhked ja armastavad kalleid asju! Armuasjades pidid ka võrratud olema Mis siis nendes võiks olla veel erakorralist ja sellist, mida teistel pole? Kuidas nendega käituda, et neile meele järgi olla?
 
sille 30. august 2002, kl 16.16
Truu ja aus tuleb olla,sest Lõvid on ühed truumad olevused ja väga romantilised.Aeg-ajalt tuleb peale laiskuse periood,aga siis pole neid vaja torkida,see läheb peagi mööda,sest korralagedus ei sobi selle tüübiga mitte üks põrm.Kodune elu on Lõviga suur nauding,ta on suurepärane perenaine ja väga hoolitsev.Kallite asjade kirest ei tea suurt midagi,pole kogenud.
 
Emalõvi 30. august 2002, kl 16.32


Olen ise lõvi-naine, eks ma ikka vahel tunnen, et olen kuninglikust soost. Armastan küll kalleid asju, sest ei ole midagi head odavalt kätte saanud. Asi peab oma hinda väärt olema ja harilikult ma tean , mille peale kulutada. Sama kehtib ka tunnete kohta, igasugu tühja-tähja peale energiat raiskama ei hakka. Parem näha jahtimisega rohkem vaeva aga saak olgu väärtuslik. Samas ei karda ma kunagi oma tõelisi tundeid välja näidata ja neid ka õige inimese peale kulutada. Poolikult midagi teha ei taha ja pole vist proovinudki. Arvan, et olen alati see, kes ma olen - loomulik.
Üldiselt ära proovi Lõvi-naisele meele järgi olla, mulle isiklikult sellised mehed ei meeldi, keda saab oma äranägemise järgi taltsutada, aga ära püüa ka emalõvi taltsutama hakata. Las ta olla nii nagu ta on, kui ta Sind armastab, siis on see tõeline. Ja oma last kaitsen kui tõeline emalõvi !
Loe Linda Goodmani "Päikesemärke" - seal on väga tabavalt kõiki märke kirjeldatud.
 
mupsik 30. august 2002, kl 16.32
Nonoh, sille, minu tuttav Lõvipreili leidis oma püsisuhte kõrvalt salaja teise, tehes oma senisele mehele mõõtmatult haiget. Nii palju siis truudusest ja aususest. Kodus ei teinud ta praktiliselt midagi, sest keetis-koristas peamiselt tema elukaaslane. Uhke ja ülekullatud oli ta tõepoolest.
 
SalaMander 30. august 2002, kl 17.41
Mina tean ka sellist lõvi nagu mumpsik kirjeldas. Pluss see et too lõvitar pettis oma meest mehe sõbraga. Ta oli suurepärane valetaja ja on siiani. Silmakirjalik ja võlts, ühtegi head sõna ei oska öelda.
 
sille 30. august 2002, kl 19.17
Ma tegelikult kirjutasin endast.
 
lilleke 31. august 2002, kl 11.26
pead oskama silitada ja kiita, et möirgama ei hakkaks. armastab luksust ja raha, kunagi ei saa küllalt.hea diplomaat pead olema ja öigel ajal suu kinni hoidma, reeglina on temal alati öigus, vähemalt enamasti ta arvab nii.
 
aatomik 01. september 2002, kl 02.22
seksi kohapealt on lõvi naised vähemalt minul olnud kõik fantastilised ja unustamatud kogemused.. kas lihtsalt juhus või on nad tõesti nii kompleksivabad, ei oska öelda :)
 
runno 01. september 2002, kl 11.47
Lõvide´ga on selline asi, et kui suhe on korras, siis on sul paremat raske leida, täpselt nagu Sille kirjeldas. Aga kui suhe korras ei ole, siis on täpselt nii, nagu mupsik ja salamander kirjeldasid. Nii lihtne see asi ongi.
Tegelikult lõvi ongi väga lihtne ja aus, aga kui sa temaga teeskled, siis ta vastab samaga. Muide, lõvi on oma hingelt nii lihtne, et keegi kurat ei usu seda ja peavad jube keeruliseks isiksuseks. Aga tutkit - ei ole sugugi. Aga mudigugi see sõltub "vastasest". Oskame keerulise hingega ka olla kui vaja :)))
 
Feliks 03. september 2002, kl 12.08
ühest olen aru saand..lõvinaisele ei tasu püüda meeldida...kui meeldid, siis meeldid, kui ei meeldi ei - ei meeldigi. Lase tal olla võimul, siis saad ise ka teha mis iganes tahad. Loomulik ilu nii väliselt kui sisemiselt, särav silmavaade ja taiplik mõistus ja osavad käed - abikaasana suurepärane...kuni ümber ei mõtle ja kassina omale uut eed ei vali.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!