Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lõvi mees-Kaksik naine???
 
Potsataja 31. august 2002, kl 23.50
Arvamused?
 
runno 01. september 2002, kl 11.38
Täielik luupainaja, aga seline armas luupainaja :))) Olen lõvi mees ja kaksikute naistega on päris paar suhet elu jooksul olnud - täielik katastroof, aga nad kuramused on nii toredad siiski. Aga ega sellisel suhtel pikka pidu ei ole.
 
runno 01. september 2002, kl 11.56
Sirvisin siin neid vanemaid teemasid vahepeal, seal allpool oli meeste tähtkujude kohta mingi hääletamine, aga seal oli kaksikute (küll meeste) kohta väga tabav (ka naiste kohta) kommentaar. Et kaksikud on viimasepeal flirtimiseks ja seksimiseks. Just nii ongi. Minul on kaksikutega olnud päris kolm suhet elu jooksul ja just nii on olnudki. Tahtnud ma midagi enamat, siis on kohe jamad hakanud. Võib-olla mõneme mehele sobiks ka, aga mitte lõvi mehele. Kuid esimesed paar kuud kaksik-naistega on nii ilusad, et neist loobuda ei maksa. Aga kui hakkab suhe ära vajuma, siis häälesta ennast kohe sellele, et nüüd on kõik ja unusta ta. Lõvi mes ei saa kaksik naisega kunagi õnnelikuks, seda ma julgen üsna kindlalt öelda, sist nii palju katseid olen teinud. Aga kuramuse ahvatlevad on nad siiski.
 
lilleke 01. september 2002, kl 13.11
kaksiknaistega on nii, et nad ei talu rutiini, ega taltsutamist, vaid otsivad seltsilist köikides oma hulludes ideedes. mees kes on igav ja üritab neid puuris hoida teadku, et säärasel juhul tehakse ta elu pörguks
 
runno 01. september 2002, kl 13.35
lilleke, kas sa oled ka kaksik naine või? No mina olen küll kaksaikutega olnud valmis kõikideks nende hukludeks ideedeks, aga pole aidanud. Muide, lõvi hullude ideede vastu pole kaksikutel midagi panna tegelikult :))))
 
puppsik 01. september 2002, kl 21.17
olen kaksik, täiesti vastupidi, olen kodus hea meelega ja võtan kõike liiga tõsiselt.
 
lilleke 01. september 2002, kl 21.39
to runno: olen jah, aga sina pole siis öige otsa sattunud kui nii arvad
 
margit 04. september 2002, kl 13.53
tohohh runno ... olen ise kaksik naine ja ausaltöeldes üsna 100%'line kaksikud kui horoskoope lugeda ja uskuda ... praegu olen koos juba pea 2a oma lõvipoisiga kelle kohta ütlen ausalt, et eelnevad "käimised" kaksikutest mehega, veevalajast mehega ei saa ligilähedalegi mu lõvipoisile :)
tunnistan ausalt, et see on esimene mees kes mind on ära kodustanud:) ja mu tuulepäisust natukene lõa otsa pannud... siiski mitte piiravalt vaid sellise kaljukindla stoilise rahuga ja oma karvase kaisutusega :))) ei ole paremat meest kui lõvi mees, sest lõvi mees on MEES :)
kirjutasin just kuskil allpool, et lõvi mees on enamasti selline rahulik, lööb nurru ja laseb ennast silitada ja on nagu kassid ikka - sihukene karvane kaisuloom, ei pööra tähelepanu pisiasjadele, aga siis kui möiratab, siis maa väriseb ja isegi kaksikute terav meel ja kiire loomus ei saa tema konkreetsete argumentide vastu :)
ehehhehe mäletan hästi kuidas jõulude ajal ei tahtnud mina kuuske tuppa sest kahekesi elasime, lapsi meil pole ja mõtlesin et kuusk on olemas meie mõlemi vanemate juures ja kesse viitsib pärast koristada ... ehhehe mu lõvipoiss möiratas selle peale korra nii et mul siiamaani meeles kui kiiresti me selle kuuse tuppa saime ja peab tunnistama, et väga armas oli :)))) lõvi meeste puhul kohe on midagi sellist erilist millega nad ennast maksma oskavad panna ja see on nii loomulik, et isegi kaksikute võitlejaloomusel pole midagi muud vastu panna kui kuuletuda ja ennast ka selle võimuka päikese varjus soojendama hakata :)))))))))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!