Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lõvimees ja sõnnitar
 
Veel üks lõvi 01. september 2002, kl 12.33
kas on üldse mingit lootust sõnniga toime tulla ?
 
runno 01. september 2002, kl 13.37
On küll, olen proovinud ja minu taha jäi asi tookord pidama. Toime tuleb küll ja küll, kui tahad. Sõnnitar on muide jube tore inimene, kui sa pole ise märganud.
 
sõnna 01. september 2002, kl 17.33
sõnnitari peab taltsutama nii, et ta sellega ise rahul on. võitleja mees peab olema, mitte ilueedi ega mammapoeg ega väimeespoiss. naist pead ämma olemasolust tähtsamaks pidama.
su esimene tuudusemurdmine jääb viimaseks, sest sõnnitar sind edaspidi oma südame sisse ei võta, koos saab küll edasi elada, sõpradena.
 
veel 1 sõnn 01. september 2002, kl 23.41
Sõnnid ei salli ärakasutamist. Neil on küll pikad juhtmed, aga kui nad selle ära tabavad, siis on läbi. Sõnn on nii edev, et tahab olla ülim naine, keda tema enda sisemuse pärast tahetakse, mitte kasu ega välimuse pärast. Seespoolt on ta aga kuum ja kirglik, oska ainult see üles leida.
 
vitamiin 02. september 2002, kl 16.12
oi, no mis me Sõnnist räägime, aga paraku ei sobi Lõvi ja Sõnn omavahel. On olnud 3 kogemust, mille põhjal seda väidan, ehkki külgetõmme on tohutu. Sõnn on liiga rahumeelne, Lõvi kirglik ja armukade ning äkiline, mis pikapeale Sõnnil üle viskab.
 
Maiki 03. september 2002, kl 11.56
Ise olen ka sõnn ja olen oma lõviga koos olnud juba 2 aastat. Alguses oli küll mingi perioodike, kus tundus, et asi kisub kiiva. Aga ei kiskunudki. Eks selline murdepunkt on igas suhtes.

Meil klapib küll kõik väga hästi. Ainuke viga on selles, et pole võimalik jõuda kokkuleppele kummal on parem tähtkuju :)

Muidugi sõnniga peab päris palju kannatust olema. ...ja kindlsti leidlikkust, et tema tahtmisest saaks ka sinu tahtmine. Edu sulle!
 
Tuula Samovar 04. september 2002, kl 12.27
Olen kah sõnnitar...olin 12 aastat lõvipoisiga abielus, kaks kena tütartki temaga...oli armastus(tegelt minu poolt veel igati kestev), oli kirg ja sex oli lausa imeline...a see lõvi perest väljapoole elamine, hoolimatu käitumine ja olek justkui oleks ta maailma naba,hirmus armukadetsemine, lapsik vastustustundetu käitumine, kohustustest eemalehoidmine...see viskas ikka lõpuks ära...nüid olen juba 6 aastat temast lahus...lasin ta vabaks, sest talle oli tähtsam elu väljaspool perekonda...loodan kogu hingest, et ta on nüid õnnelikum...
Tegelt lõvi-mehed on ikke viimasepeal mehed...:)))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!