Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Veevalaja
 
n2itsik 01. september 2002, kl 17.42
aga mida arvate veevalajatest. Nii meestest kui naistest!
tõesti tahaks teada.. :)
 
charcoal 01. september 2002, kl 20.26
ma olen veevalaja :) me oleme väga toredad inimesed :P
 
unepusa 02. september 2002, kl 10.52
Jobud, sellised natsa uimased ja oma maailmas samas head ja s6bralikud. Soovitan :)
 
coco 02. september 2002, kl 12.19
vahel ´võibolla liiga otsekohesed, uimased-omas maailmas:),tihti ei saa iseendast ka aru,naised vahel liiga järsu ytlemisega kuid siiski heatahtlikud:)
 
Naine45 02. september 2002, kl 13.59
Nii nagu täna mõtleb veevalaja , hakkavad inimesed 50 aasta pärast mõtlema. Oleme jah sellised vahel omas maailmas uitavad, veevalajad on muuseas ühed tugevaima sensitiivsusega inimesed. Tavaliselt avatud ja otsekohesed. Kiidan naisi ,aga veevalajad mehed tunduvad mulle küll natuke luuserid ja tiba jobud.
 
Veevalaja naine 02. september 2002, kl 17.44
see peab küll paika,et liiga järsu ütlemisega ja otsekohene,meeldib võidelda ja õiglust otsida,vaielda ning oma põhimõtetest ei loobu.Suhtes paras annus omandiinstinkti.
 
Veevalaja naine 02. september 2002, kl 17.44
see peab küll paika,et liiga järsu ütlemisega ja otsekohene,meeldib võidelda ja õiglust otsida,vaielda ning oma põhimõtetest ei loobu.Suhtes paras annus omandiinstinkti.
 
Tydruk 03. september 2002, kl 11.48
Otsekohene kindlasti ja igal juhul alati õigluse eest väljas, nõus vaidlema tundide kaupa (ja ikka ainult õigluse nimel:), sõbranna aga peab mind selle pärast egoistiks...
 
to Veevalaja naine 03. september 2002, kl 22.25
olen samasugune nagu sina .Lisaks on ka ebameeldivaid jooni nagu kadedus ja jäärapäisus.Minu mõtet juba miski ei muuda,olgu see kasvõi vale.Kohati avastan endas ka kahepalgelisuse.Kas seda esineb ka teistel veevalaja-naistel?
 
Tydruk 04. september 2002, kl 09.36
to: to Veevalaja naine
Mina ei ole kindlasti kahepalgeline, ma ei kannata seda silmaotsastki ja võitlen vaid õigluse nimel, kui ma tean, et mul polnud õigus, siis tunnistan seda. See kehtib muidugi vaid juhul, kui on võimalik teha kindlaks, mis õige, mis vale. Kui on aga tegemist oma arvamuse avaldamisega millegi/kellegi suhtes, siis jään endale kindlaks ja põhjendan oma arvamust põhjalikult.
 
to Tydruk 04. september 2002, kl 20.51
nojah,ega see minu kahepalgelisus ei võrdu ka tavalise-levinud kahepalgelisusega.Väljendub aga selles,et ei viitsi enam kõigiga vaielda ja tõde-õigust taga ajada,lihtsalt kuulan inimese ära ja noogutan talle kaasa,ise temaga nõus olemata.Pärast pean aga peenikest naeru-küll see on ikka loll.Ka see on kahepalgelisus.Olen sellest aru saanud,et lõuad laiali kõigiga vaieldes või oma arvamust peale surudes ei ole võimalik sõpru säilitada.Ehk olen lihtsalt vanemaks ja rahulikumaks jäänud.Aga vanasti...sellest ei viitsi rääkidagi.
 
ka veevalaja N 09. september 2002, kl 15.08
kõik eespool öeldu on õige (ajast ees mõtlemisega, omas maailmas, liiga terava keelega (mida ise mõnikord kahetseme ja põeme) jne jne) välja arvatud kahepalgelisus ja kadedus, vot neid omadusi ma ei tunne ja ei salli silmaotsaski.
Muidu oleme küll supermutid ;o))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!