Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaljukitsetädi
 
Mimmu 02. september 2002, kl 15.57
kellega sobib kaljukits N?
 
mupsik 02. september 2002, kl 16.17
Neitsi, teise Kaljukitsega (mõnikord) ja Sõnniga. Aastalõpu-Kaljukitsed (aga ka teised) sageli ka Vähja ja Skorpioniga. Ülejäänutest mina eriti ei pea (seda juba enne, kui olen nende sünniaja teada saanud), aga ei suhtu ka kõikehaarava eelarvamusega.
 
mm 02. september 2002, kl 18.56
mupsik, mul ka aastalõpus sünnipäev, millal sul?

Teemasse. Jääradega on siuke imelik suhe, alguses on huvitav ja siis tüütab ära. Praegu on täpselt Jäära ja Sõnni vahepeal ja on juba paar aastat huvitav olnud :)
 
mupsik 03. september 2002, kl 08.18
mul on siiski jaanuaris sünnipäev. Ligimesed enamuses kõik Sõnnid ja Neitsid. Ainuke seni püsima jäänud lapsepõlvesõber on üks lõbus Vähipoiss.

mm, mul Jääradega täpselt sama asi. Viimasel ajal on palju kokkupuuteid olnud Lõvidega, no ei saa ma nendega läbi, eriti naistega.
 
Romm 03. september 2002, kl 09.54
Ma ka kaljutädi.

Omast kogemustest võin nentida väga häid suhteid kaladest meestega, aga ka vähkide ja veevalajatega.
 
Liis 03. september 2002, kl 16.20
mina ka kits mis kits - Jääraga on lausa supersuhe mul! :)- abikaasa on jäär, armastus sai alguse teisest silmapilgust :)) ja lõõmab siiani ning mingisugust igavust ei ole ollagi - meil lihtsalt suhteliselt sarnased huvid ja elufilosoofia.
Üldse olen suutnud endale palju jäärasid ümber koguda - kooli ajal pinginaaber, kodustest on 4 inimest jäärad, tööl saan just jääradega paremini läbi kui kellegi teisega...
Aga mis puudutab lõvisid - no nendega püüan võimalikult vähe kokku puutuda - alati on selline elekter õhus, et lausa sarved kisub turri :))

Ja nähtavasti ei sobi kokku kaljukits N ja kaljukits M - mina tunnen neid päris palju ja isegi väga neutraalsetest sõbra / tuttava suhetest ei ole midagi välja tulnud.
 
veel üks kaljukitsetädi 05. september 2002, kl 13.35
varaveebi horoskoobilehelt (http://www.vara.ee/horoskoop/)
võib lugeda järgmist
Sobivad märgid: Kalad, sõnn, Neitsi, Skorpion

esimesega jah aga ülejäänutega küll mitte
teise kaljukitsega ei sobi üldse ja eelmise (ambur) ja järgmise(veevalaja) puhul ei ole ka mingit sobivust leidnud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!