Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kes sobib vähile
 
kesteab 02. september 2002, kl 20.01
Kes siis ikkagi sobib mitte kuhugi kõlbava vähk-naisega?
 
mutt 03. september 2002, kl 10.45
missa seletad, vähk naine kõlbab igale poole, head pehmed, suure südamega kodu armastajad :)
 
mumm 03. september 2002, kl 12.49
Sõnn-mees.
 
japanese 03. september 2002, kl 14.23
Minu elu kõige huvitavam naine oli vähk, nii sexy , et värisema võttis!Hästi tegi süüa, riietus maitsekalt, ainuke viga, et loll oli, sellepärast suhe läks aia taha. Olen ise samuti vähk ja mulle vähi naised sobivad.Mingi sõnadega väljendamatu side on olemas.
 
doremi 03. september 2002, kl 15.34
no näiteks skorpion sobib
 
tramm 03. september 2002, kl 17.14
.....sa sobid minuleeee, kui suhkur kohvitassisse...:)
 
DJ 03. september 2002, kl 17.48
No, Skorpa sobib ideaalselt.
 
nacho 04. september 2002, kl 12.22
Vähiga ei sobi mitte keegi, vähk on kõigu jubedam olevus maapeal.
 
kuubik 04. september 2002, kl 13.02
No see eelmine kommentaar on minu arvetes absoluutselt mööda.Minu tuttavad naisvähid on kõik lausa ülivõrdes toredad inimesed-peen huumorimeel, sisemiselt säravad, tohutult seksuaalsed ,soojad ja turvalised.Ilmselt on eelkirjutaja puhul tegemist inimesega, kes on ise ei sobitu teiste tähtkujude esindajatega. Ise olen kaljukits- sobin vähiga, sõber on ambur ja ka sobib jne....
 
margit 04. september 2002, kl 13.58
tegelikult japanese, tahaks tõesti teada mida tahab VÄHK mees?
mul on endal olnud 3 suhet vähiga ... või noh mis suhet ... sellised semmimised ja meeldimised, aga ütleme ausalt, et MITTE MIDAGI EI OLE välja tulnd...
ma kohe ei ole saanud nendega ühte lainesse ja ei mõista vähki meest.
Huvitav miks?
Mis on need vähile kõige iseloomulikumad jooned ja kuidas sellest esialgsest "jääst" läbi murda?
alguses on kõik ilus... suhtlete, käite, aga siis kui asi tõsisemaks läheb st hakkad ära armuma tõsisemalt (minul nagu enamik kaksikutel vist võtab aega ennem kui hakkavad kedagi tsiselt võtma) siis on kuidagi imelik ... ta ei räägi .. ta ei ütle milles asi ... on nii kinnine et ... et ... et ...
ja nii on minul olnud 3'e vähiga ...
 
to Margit 04. september 2002, kl 15.42
minu vähk mees oli suhte alguses samasugune kinnine. Paaril esimesel kooseluaastal oli sellest ka päris palju vääritimõistmisi ja asjatut solvumist. Siis ei aidanud muu, kui järjepidevalt korrutamine, et tülitsedes tuleb asjad selgeks rääkida. Nüüd on ta palju rohkem avatud, tülitseda suudame suurte inimeste kombel rääkides ja arutades, ka oma tundeid julgeb ta palju rohkem välja näidata ja öelda, mida tunneb. Olen väga rahul, minu meelest on vähk tegelikult väga hingeline ja tundlik.
PS! nüüd heidab mu vähjast teinepool hoopis mulle ette, et ma olen kinnine ja ei soostu probleemidest, tunnetest jms rääkima!!!:)))(olen ambur).
 
vip 04. september 2002, kl 15.59
margit: (minul nagu enamik kaksikutel vist võtab aega ennem kui hakkavad kedagi tsiselt võtma) nõustun täielikult:)
 
astroloog 05. september 2002, kl 11.14
Vähile sobivad kalad ja skorpion. Tõmbab aga enda poole kaljukitse.
 
kaljukits 05. september 2002, kl 12.15
Vähi mehed on liiga ludrid minu jaoks, vähi sõbrannaga aga tõmbumis-tõukumissuhe, vahel ei salli ma teda silmaotsaski - siis on mõni aeg suhtlemispausi, kuni ta ühendust võtab (enamasti võtab tema ühendust, sest mina olen liiga jonnakas, peaks parandama ennast ilmselt). Ja kui jälle hästi läbi saame, siis imestan, et kuidas ma üldse siiamaani temata läbi sain.
 
Vähike 20. september 2002, kl 16.00
Vähk-naisele on parimatest parim skorpion. Omadest kogemustest - sõnu pole enam vajagi, mõistame teineteist õhust. Ja muidu ka saan alati skorpionidega hästi läbi, nii meeste kui naistega. Oleks neid vaid rohkem veel, poleks amburitega näiteks vaja suheldagi.. ;)

Margitile: mulle tundus, et kõige paremini aitas vähk-meest suhtest rääkima panna see, kui temast lahti tahtsin saada.. siis tekkis tal kohe suur armastus ja ei tahtud must sugugi lahti lasta. Ja päikesemärkides on ka kirjas, et vähk läheneb "saagile" suure-suure tiiruga ja alles siis kui märkab, et ilma hakkab saagist jääma, siis tormab kohale, haarab oma sõrgadega kinni ja ei lase enam lahti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!