Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kas keegi teab?
 
nupsi 03. september 2002, kl 14.27
On keegi netist tellinud horoskoope, numeroloogia või taro kaartide kohta? on keegi lasknud endale taro kaartidega ennustada? kui palju seal tõtt on või on see selline üldine mula...? on kellelgi kogemusi?
 
beppa 03. september 2002, kl 15.49
kunagi ammu, koos kahe sõbraga helistasime mingi kaardimoori numbrile. sõbrad uskusid sellesse küll, mina ainult itsitasin aga kui paari kuu pärast kõik nii minema hakkas, nagu ennustaja ütles...
no täiesti täppi läks kõik. küsis ainult sünnikuupäeva ja et kas hele või tume tüüp. sellest on ikka päris mitu aastat möödas, nii et ei mäleta enam mis numbrile helistasime.
 
ehhee 03. september 2002, kl 22.33
mutt oli siis paras manipulaator ja teie nõrgad mõjutatavad.
 
beppa 03. september 2002, kl 23.16
võid arvata, mida tahad aga see ennustus oli siiski ülimalt täpne. sellised asjad, mis meil juhtusid, iga inimesega ei küll juhtu.
 
icc 04. september 2002, kl 09.04
icc, ja mina loen koroonikast iganädalast horoskoopi ja iga kord mõtlen, et krt küll, kust nad teavad, et mul parajasti nii läheb? Lihtsalt igasugu ennustused, horsokoobid on nii üldsõnalised, et igaüks leiab neist midagi endaga kokkukäivat.
 
nupsi 04. september 2002, kl 10.42
aga kui vastavalt sinu andmetele (kpv, kellaaeg jms.) koostatakse sünnikaart? on see ka siis nii üldsõnaline?
 
icc 04. september 2002, kl 11.24
nupsi, sel juhul vist on ikka tõsisemaltvõetava asjaga tegu. Mina isiklikult neid telefoni jms ennustusi küll ei usu, kus lihtsalt vanuse, sünnikuupäeva vms järgi ennustatakse.

Sünnikaardi puhul vaatavad osad ka ju mingeid tõusumärke jms, mis tähtsust omavad. Aga ma ise pole seda kunagi teinud, ei oska täpsemalt rääkida.
 
Astroloog 05. september 2002, kl 11.12
Isikule saab teha vastavalt tema sünniandmetele isikliku horoskoobi. Tänu sellele sünnikaardile võib välja lugeda tema elu erinevaid tahke. Mis on tähtis ja mis võib juhtuda elu jooksul. Esimene maja on tähtis, kuna see näitab tõusumärki.
Tõusumärk aga näitab millisena teised sind näevad, näit. kui oled neitsi aga tõusumärk on lõvi, siis teised näevad sind lõvina. Tavalisel elus tõmbavad inimesed oma vastasmärki või tõusumärgi vastasmärki. St. kui oled neitsi tõmbad enda poole kalasid või kui tõusumärk on lõvi, siis tõmbad veevalajat enda poole jne.
 
Leida 05. september 2002, kl 13.25
kel huvi uurige natuke ise seda astroloogia värki sünnikaart jne
http://www.hot.ee/richard/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!