Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
KALAD naine
 
margit 04. september 2002, kl 14.19
teate mis... mina ise olen küll kaksikud, aga tahan astuda KALAD naiste kaitseks välja ehk siis minu väga hea sõbranna on kalad naine ja ta küll pole väga "sügav", aga sellegipoolest üks toredamaid inimesi keda tean :)
kalad naine ujub tihti veevooluga pigem kaasa kui voolule vastu, aga nad ei ole kindlsti pahad inimesed ütlen mina .. vastupidi .. nad on vägagi hoolivad ja head sõbrad
 
kala 04. september 2002, kl 14.53
tore ka midagi pos. kuulda. eelnevalt tehti nii maha. eks igaühel oma vead ja head.
 
jep 04. september 2002, kl 15.03
jep, tõesti on millegi pärast kalad naised siin väga "sooja" vastuvõtu osaliseks saanud...ei tea miks?????
eks ikka kadeduse uss!!!!!!!!!
 
nupsi 04. september 2002, kl 15.19
pole neil kaladel häda midagi. head inimesed, mõistvad, nendega on lõbus.
mul tütar ka kala, väga hea laps.
 
katike 04. september 2002, kl 16.46
mina ka kalake ja imestasin väga, et nii paljudele kalad naine ette jäi.
 
kalake 05. september 2002, kl 08.22
ehmusin ise ka ää kui kehvasti kaladest arvati... :(
 
kalapreili 05. september 2002, kl 10.21
Miskipärast ei sallita jah. Ise ka märganud et parimad sõbrad on meeste hulgas. Kuigi aru pole ilmaski saanud, et mix... Oma teada ei ole yhelegi naisele paha teind v6i talt mees käest ära võtnud...pigem vastupidi. Oeh...keeruline on. Ilmselt peab endas rohkem arendama suhtumist, et olen ilus tark ja osav:))))))
 
Indrek 05. september 2002, kl 13.46
Ühe kaladest naise kohta võin öelda et teist sellist NAIST siin ilmas pole(vähemalt minu jaoks). Lihtsalt VÄGA eriline inimene, iseasi kas sellel ka tähtkujuga midagi pistmist on. :)
 
sander 05. september 2002, kl 14.35
No, ma pean ka ütlema mõne sõna kalakeste kaitseks, muidu jääb nende õrn hing väga nukraks. Niipalju kui minul kaladega kokkupuudet on olnud (ühega kohe päris pikalt), võin öelda, et nad on sügavalt, müstiliselt naiselikud. Ja mehi tõmbab nende poole. Isegi väliselt mitte väga atraktiivsetes kalade esindajates on see naiselikkus sisse kodeeritud. Ja sellest ei pruugi teised naised mitte aru saada, ja see tekitab teistes naistes alateadlikku või põhjendatud kadedust. Kala-naine on veel õrn, hooliv, ustav, seksikas, mehi mõistev/mõista püüdev, suuremeelne.....
 
Üks Kala 05. september 2002, kl 14.56
On siiski südantliigutav, kui palju häid sõnu ka Kala-naiste kohta öeldakse... Aga ma pean ütlema, et siin foorumis esimest korda ma tundsin, kui kole ja eelarvamusi tekitav see tähtukujudesse liigitamine tegelikult on.
 
kalapreili 05. september 2002, kl 15.38
paistab et on vist miski sihuke tähtkuju, mis kylmax ei jäta kedagi...kas siis meeldimine (suures osas mehed) või jälestamine (suures osas naised):)))))))
 
Cass(andra) 06. september 2002, kl 08.15
kalakesi nimetatakse kas sodiaagi parimaks esindajaks või siis sodiaagi prügikastiks...

isiklikult olen kah uimeline ning tean, et kui jään nn pärivoolu ujuma, olen varsti karidel ja kuival. Nii et per aspera ad astra..

aga see vist kehtib üldse kõigi kohta - tahad midagi saavutada, tegutse.

Muushulgas - ei usu eriti tähtkujudesse..aga kõik teised kalad naised tunnen ära õhust..
 
alanna 08. september 2002, kl 10.31
mida pole sügav? minu kallis noorem õde on kalad ja hinge poolest rikkamat inimest ei tea. meeletu loomisvõime on tal ka ja saab suurepäraselt ka kõige hullemate tegelinskitega hakkama. sõbralik ja positiivne, sihikindel ja pealehakkaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!