Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kummaline
 
Mutt 05. september 2002, kl 10.53
Olen ise mitmeid aastaid horoskoopidega tegelenud, ema on mul amatöörastroloog ja vot siis nüüd, juba teine meessõber on mul kaljukits, kuigi märkide kohapealt ei tohiks erilist tõmmet tekkida, et pole ei halb ega hea liit.Samas kui hästi sobivate ja lausa ideaalsete tähemärgiesindajatega pole midagi tekkinud. Aga näed siis mismoodi asjad lähevad ;o)
 
Mutt 05. september 2002, kl 10.53
Unustasin öelda,et ise olen veevalaja :o)
 
Kalapreili 05. september 2002, kl 11.27
Hmm...asi vist sünnihoroskoobis...Mulle ka kunagi koostati ja tulemus oli selline, et kuigi päike on kalades, pole mul kaladega suurt midagi yhist.. Äkki on sinuga samuti?:)
 
mutt 05. september 2002, kl 12.21
See võib küll olla, mul nimelt sünnipäev "äärepeal" olen kaljukits, ehk siis esimesel horoskoobi järgi veevalaja päeval olen sündinud.Äkki kitse mõjutused nii tugevad, sellepärast sobibki, kits kitsega :o)
 
kalapreili 05. september 2002, kl 12.28
Vägagi võimalik:)
 
vic 05. september 2002, kl 12.48
oma sõnul olete lõpp kodus astroloogias, aga kuidas te ei tea, et peale päikese asukoha sünnihetkel, mõjutab väga palju inimest ka kuu ja tõusumärk. Minu puhul ongi see case, et kuigi olen neitsi, oli mu sünnihetkel tõusumärk amburis, mistõttu ongi mul rohkem amburiga sarnaseid jooni. Samuti on partnerite sobivuse puhul oluline, millised on nende tõusumärgid. Kuid üldistatuna võib öelda, et ei maksa seda võtta väga rangelt. On ka inimesi, kes ei peaks üldse sobima, kuid pärsielus klapivad igati hästi ning vastupidi
 
ja-jah 05. september 2002, kl 13.36
ja-jah, teame seda värki, et oi teie küll ei sobi ültse, pla-pla-pla
ise olen nimelt kala-naine ja mees jäär, kooselu 6 aastakest ja mõlemad rahul
 
nupsi 05. september 2002, kl 17.12
ma ka veevalaja ja mees täitsa kaljukits. läheb 11. aasta, oma tõusude ja mõõnadega.. kui me mõlemad oskame teineteisele õigel ajal järele anda, sujub asi ideaalselt, nii et paremat ei oskaksi tahta..
mull on ikka kaljukitsede poole tõmme old..
 
koma 05. september 2002, kl 23.17
vic:
mina ka neitsi ja kuu on amburis. Kas see ongi tõusumärk?

*tunneb piinlikkust ilmselt väga rumala küsimuse pärast
 
to nupsi 06. september 2002, kl 09.19
Oh siis ma pean tulema sinu juurde tunde võtma, kuidas kaljukitsega pikalt koos püsida (omal mul paari aasta pikkune kogemus) ;o)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!