Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
"elust enesest"
 
vaatleja 06. september 2002, kl 23.54
On tähelepanuväärne, et mõned inimesed loevad "Päikesemärgid" vms. läbi ja tsiteerivad siin neid kui omi mõtteid ja/või kui absoluudset tõde. Umbes nii, et kui horoskoobis on kirjas, et Neitsi on pedant, siis leitakse kohe et, tuttav Neitsi (või koguni kõik Neitsid) tähtkujust inimene ongi õudne norija. Näiteid võiks siin lõputult jätkata. Kahju, et paljud kleebivad tähemärkidele sildid külge ja enam ei näe, et inimene on tegelikult teistsugune.
 
Mann 07. september 2002, kl 08.28
vaatleja:

olen Sinuga enam-vähem nõus. Kuid: olen tähele pannud seda, et silte ei kleebita mitte UUTELE inimestele ("näe, ta on neitsi, temaga ei tohi kindlasti tegemist teha!"), vaid leitakse, et need inimesed, keda tuntakse, sarnanevad väga horoskoobi kirjeldusega.

Näide olen mina. Sekeldav-seletav-jutukas jne jne - ambur. Ja kirjeldus sellessamas "Päikesemärkides" läks 95% ulatuses täppi.

Aga igast reeglist on ka erandeid. See on normaalne.

Isiklikult minu jaoks on horoskoobid mitte uute inimeste iseloomuomaduste määramiseks, vaid lugemismaterjal juhuks, kui on palju vaba aega ja siis on hea võrrelda ("oi, vaata, läkski täppi!"). See loomulikult vaid minu isiklik suhtumine.

Kuidas teistega on?
 
tuulepea 08. september 2002, kl 11.16
Siltide kleepimine ja eelarvamused ei ole jah hea viis päikesemärkide kasutamiseks. Aga mõne aja jälgides saab ikka osad tähemärgid ära tuntud küll. Suhteliselt palju rääkivad ja ringi kihutavad kaksikud tunnen ära küll. Võin ka mürki võtta et sarja Gilmore tüdrukud peategelane on üks selline eevatütar või väga tugevate märgi mõjudega.
Samas on ka see et Veevalajana mulle meeldivad sellised (vähe) neurootilised ja elavad naised niiet nad jäävad mulle lihtsalt silma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!