Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
N (kaksik) ja M (veevalaja)
 
armas 11. september 2002, kl 09.53
On kellegil selliseid kogemusi, milline on pikaajaline kooselu veevalajast mehega? Praegu on küll kõik liialt ilus, et olla tõsi! Ta on nii hell ja hoolitsev 24 tundi ööpäevas! Palun avaldage omapoolseid kogemusi.
 
tean 11. september 2002, kl 22.08
naine toidab peret ja mees tegeleb väga kalli hobiga ning teenib selle tarvis üsna imelikus ametis. lapsed on rahatud ja tigedad, aga tohutult edasipüüdvad. mees on siiski väga hea isa olnud, tegeleb pidevalt lastega.
 
kriuks 13. september 2002, kl 09.36
sama mul: mina kaksik, mees veevalaja ning peas sarnased mõtted -kas see imeline kooselu, mis on juba 3aastat kestnud, kestab igavesti... ? Ta on samuti hell ja hoolitsev ja meil ei ole kunagi tülisid :) Ta tegeleb samuti kuluka hobiga kuid samas toidab meid mõlemaid. Ehh.. Ainuke asi, et ta kardab muutust - abielu ja lapsi... aga ehk see tal üle läheb :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!