Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
petmine/truuduse murdmine
 
maiki 11. september 2002, kl 13.15
nii.
juba pikka aega käib siin läbi teema "kaksikutest mees ja truudus"

palun selgitage, mis tähendab, kaksik ei ole truu? seksib kellegiga? ajab juttu tänaval neiuga? suhtleb sõna otses mõttes erinevate naistega? või tõesti käib igas voodis?
 
petetu 11. september 2002, kl 13.43
nooh, minu kunagisel oli ikka väga mitu voodit, mida ta ka hoolega kasutas....ja mitte uinakute tegemiseks.
Nad kohe ei saa jah - naisi peab neil olema kõigi 10 sõrme jaoks - tihti võtavad varbad ka appi.
Kusjuures...ma mõtlesin, et mina olin selles süüdi, et tal neid kõrvalhüppeid nii palju (arvasin, et olen vilets naine), aga võta näpust - peale seda, kui ma lihtsalt ära astusin ühel hetkel, on tal olnud suhteid vist kokku juba 15 ja alati on 3 rauda korraga tules (kuna me elame küllalti lähestikku ja vihavaenlased ei ole, siis ta oma ma-ei-tea-mis-naiivsuses praalib või kurdab mulle tihti oma seltsielu)
Ühesõnaga - minul oli vilets kogemus kaksiku tähtkuju esindajaga - see ei tähenda muidugi, et kõik selle tähemärgi esindajad sellised on.
Kurvastusega pean aga tõdema, et kõik minu suguvõsas olevad kaksikutest mehed + minu ex + paar minu töökaaslast - no kõik nagu ühe vitsaga löödud - liiderlikud ja hoolimatud...
 
maiki 11. september 2002, kl 14.10
ma sellepärast küsingi, et minu kaksikul on ka väga palju naistuttavaid, kellega ta suhtleb. voodi kaudu ta nendega minu teada ei suhtle. aga ma ei saa ju süüdistada siis kui tal on suur tutvusringkond, et ta on liiderlik? või peaksin? ta on väga suhtlemisaldis, lob kergelt suhteid, kirjutab paljudega, sms-ib, helistab....so? peaksin armukadedusest hulluks minema või uue mehe otsima? kannan silmaklappe?
 
petetu 11. september 2002, kl 15.03
hmm, no ei oska nii täpselt ju nõu anda. Eks sa pead ikka ise endas selgusele jõudma. Kui selline asi sulle närvidele käib ja sa ei saa ennast õnnelikuna tunda, siis tuleb ennast sellisest suhtest säästa... Kui teil on juba loodud perekond ja ühine kodu, siis loomulikult peaks proovima suhet päästa kõikvõimalikel meetoditel. Kui olete aga alles kahekesi, siis peaksid väga tõsiselt mõtlema, mida elult tahad.
 
tüdruk 11. september 2002, kl 15.08
Täitsa lõpp! Minu arvates pole küll ainult kaksikud litsid, vaid kõik mehed, olenemata tähtkujust!
 
assa 11. september 2002, kl 15.14
minu tuttavate kaksikute kohta - no kehtib. Tee mida tahad - nad on liiderlikud. Ja valetavad nii, et suu ka ei suitse (erinevalt nt. veevalajatest keda tean - on liiderlikud aga vähemalt valetada ei oska)
 
vähk 11. september 2002, kl 15.42
truudusetus on kole asi. aga ikka on nii, et enamasti kipuvad naised end ise kaela riputama. ega mees ikka ei saa, kui naine ei anna. kole on tegelikult vaadata, kui vähe naised endast lugu peavad. on ja mis see mees peab siis tegema, kui paljas tagumik nina all keerleb?
 
mari 11. september 2002, kl 16.55
maiki, kas sa oled see, kes eelmine nädal mamma mia saates käis?
 
runno 11. september 2002, kl 22.37
Noh räägiks siis kaksik/naistest ka. täpselt nagu petetu kirjutas, oli ka minu kunagisel kallimal ikka väga mitu voodit, mida ta ka hoolega kasutas ja väga mitu meest, keda ta enda voodisse kutsus. Nad kohe ei saa jah - mehi peab neil olema kõigi 10 sõrme jaoks.

Noh see on üks näide ühe inimese kohta, aga kaksik naistega olen elus väga palju kokku puutunud, nad on kõik nagu ühe vitsaga löödud - pagana atraktiivsed, aga hoolimatud ja alati on mitu rauda veel tagavaraks tules. Loomulikult on ka erandeid, aga mina neid ei tunne.
 
to mari 12. september 2002, kl 08.46
ooo ei :) see ma küll pole
ma ei läheks telesaatesse kõikide ette kurtma, milles ma oma meest kahtlustan
 
muzzy 12. september 2002, kl 11.18
aga kuidas on lood sinul...kui sa mone meesterahvaga tutvud,tuleb ette ju ikka neid tänaval ligi astumisi,no tead ise ka ...siis mismoodi need meesterahvad siis käituvad sinuga?minu kogemus on selline et 99,9% hakkab lihtsalt kylge lööma..ehk yritavad rajalt maha votta...nii et ...(oma mehe suhtes muutusin kyll skeptiliseks..eriti ta nn.sobratarid ...imelik on see et neid tekib juurde aga vanad kaovad miskipärast unustuseholma:-(.)
 
Pilveke 12. september 2002, kl 12.00
Kõige liiderlikum mees keda mina tunnen on küll kaksiku tähtkujust. Ei ütle kunagi ühelegi naisele ära ja võtab keda süha ihkab. Naistuttavaid on meeletult palju ja vähemalt pooltega on maganud. Täiesti jälk kuju.
Olen ise juba ammu otsustanud, et olgu mees kui meeldiv ja armas, aga kui ikka kaksik, siis ei seo ennast temaga iia.
 
heli 12. september 2002, kl 14.25
minul on kõik märkimistväärivad suhted kaksikutega olnud. Üks on ka abikaasaks.

Igaüks erinev, kuid inimestena on nad mind palju areneda aidanud. JA mitte ühtegi neist ei tahaks maha materdada vaid sellepärast, et ta kaksik on.

Valem on lihtne: mida rohkem vabadust jätad, seda kindlamini hoiab ta sinust kinni :)

Ise olen ambur, kes ka hingamisruumi vajadust hinnata oskab.
 
k.s 12. september 2002, kl 18.58
Minu armuke oli kaksik. Samal ajal oli ta abielus (lapsi polnud), vahepeal oli veel suhe paari naisega peale minu. Nüüdseks on oma naisest lahku läinud uue naise pärast. Meie suhe ammendas ennast ka ja läksime sõbralikult laiali. Aga seda ma ei usu et ta ennast parandab. Kohe on selline, et ei saa ainult ühe naisega olla, peab vist oma seksuaalsust tõestama. Aga voodis superhea!!!
 
APPI11 13. september 2002, kl 14.08
olen ka kaksiknaine.No ma ei tea - toetudes teiste arvamusele lasen nüüd endale kuuli pähe või?
 
naine 14. september 2002, kl 11.54
Kaksikuid ei tea-aga eelpool mainitud veevalaja kohta....litsid mehed need veevalajad.
 
aatomik 15. september 2002, kl 17.35
ja kõige ullemad l*tsid on tegelikult jäärad, võiks öelda
hoolimata sellest et olemas pysisuhe, mis kestnud kuid, ikka on vaja paari teise naisega "vallatleda"... no aru ma ei saa sellistest inimestest
 
Maa 15. september 2002, kl 18.00
Tunnen kahte kaksikust meest ja saan kindlalt vøita, et KAKSIKUD EI OLE LIIDERLIKUD. Nad suudavad vøga høsti ennast pühendada ühele. võib-olla pole asi üldsegi tähtkujudes, vaid inimestes endis...
 
... 15. september 2002, kl 18.05
 
cafu 15. september 2002, kl 18.06
Vòta yks ja viska teist!!!!
 
lihtsalt fakte 16. september 2002, kl 09.56
panin paari kohta netti tutvumiskuulutuse üles.esimesed kes kontakti võtsid,olid kaksikud mehed.olen ise omad vitsad juba 3 kaksikuga kätte saanud.jeah võttis pikalt aega,et kustutada minu lootus,et neist asja saab.huvist vaatasin siis ka neid mehi,kes seal usinalt otsivad.võib kergelt väita,et 50% neist on küll nii vabad kui abielus kaskikud,kui mitte rohkem.neid on sellistes kohtades massiliselt :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!