Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
sobivus-sobimatus
 
ambur-naine2 11. september 2002, kl 15.29
Vaatasin ka vanemaid teemasid seoses amburitega, no mitte ei saa selgust, kes siis sobib või ei. Elan koos 15 aastat kaljukitse mehega, olen kogu aeg nii õnnetu. No mitte ei sobi, lahti ka ei saa, kaljukits ju teatatvasti nii kodune- otsi või tikutulega kodust küll teist ei leia. Kui aga hirm naha vahel, et sule sappa saab, siis kohe teine inimene- ja seda täpselt REEDENI.
Oih tuli vist väga segane jutt, kellel sama mure- saab asjale pihta ja annab nõu!
 
Remark 11. september 2002, kl 18.19
Kuule, sina küll ambur ei ole!!
 
anne 11. september 2002, kl 19.14
ma ka ambur.kuidas ambur ja neitsi mees sobivad?
 
kah ambur 12. september 2002, kl 10.19
Annan nõu amburile ei sobi neitsi mees kohe mitte! Neitsi mehed kõik väga liiderlikud, selle aja peale kui Sul silmad lahti lähvad juba hilja! Aga amburid teatavasti liiderlikkust ei salli.
 
INGI 12. september 2002, kl 15.38
Amburile ei saagi ju kaljukitsmees sobida.Tulemärk ju ja kitseke maamärk!Olen ise kaljukits ja praegu koos kitsmehega.Nad on väga suured koduhoidjad ja on truud mida ei saa enamus meeste kohta öelda,aga jah vahel on kyll igavus hetki!Kitsnaised on pönevamad kui mehed!!!
 
mhmm 23. september 2002, kl 15.01
ei usu ka amburi ja kaljukitse sobivusse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!