Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kole-paha aasta
 
hobu 17. september 2002, kl 11.26
ei tea kuidas teiega on aga minul on küll see aasta juba nii üle visanud et jube. Kui veel eelmine aasta natukenegi sai hinge tõmmata ja oli helgemaid hetki siis sellel aastal on üks jama ja õnnetus ajanud teist taga, ja kuigi osad õnnetused ja mured on juhtunud mitte otseselt minul aga minu lähedastel siis ikkagi olen kõigil juhtudel kannatanud ka mina, kas siis materiaalselt või hingeliselt. Mõnikord mõtlen, et milleks ma elan????????ise teen kõik nii õieti kuii oskan, püüan elada kellegile haiget ja kahju tegematta ja ikkagi pean ma kannatama teiste tehtud lolluste pärast..........täna on jälle see päev kus tunnen, et ei jaksa enam.
Ei ole siiamaani eriti horoskoobindusse süvenenud aga kas siis tõesti mulle kes ma ise hobuseaastal sündinud olen pidigi see aasta nii raske olema........kahjuks pole ju veel aasta läbi!!???
 
HansaPanda 17. september 2002, kl 11.36
Üle aegade majanduslikult hea aasta. Pole ennustusi lugenud, aga kui hästi mõnda lugeda, siis loeks kindlasti selle sealt välja. See on sama mis sobivuste ja kõikide ennustamistega - igaleühele ikka personaalselt. Ja peale hunnikut jama on tavaliselt ikka midagi head ka juhtunud. Niiet ka mina valmistun viletsamaks perioodiks ja korjan endale natuke kuivikuid varuks.....
 
öötuul 17. september 2002, kl 12.02
Sama siin, et jube aasta. Raskusi on hästi palju, et suhted ei lähe kohe üldse. Selline väga rahutu aasta on ja ma nii ootan, et see juba kõik lõppeks.
 
koer 17. september 2002, kl 12.28
Vägagi hea aasta! Soe, sai palju reisida, rahapuudust pole, lähedased terved.No mida veel tahta!?
 
sillu 17. september 2002, kl 23.53
nõus koeraga, ise ka koera aastal sündinud :)
 
hobune 18. september 2002, kl 07.58
Suurte, väga suurte muutuste aasta. Pikaajalise suhte lõppemine, uus töökoht. Raske, aga mitte üleelamatu. Võimas!
 
Helen2 18. september 2002, kl 14.09
Olen ka hobuse aastal sündinud ja tõepoolest, see aasta pole eriti edukas olnud. Eelmine aasta oli see-eest super igas mõttes. Aga kindlasti tuleb uus ja parem!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!