Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
pubekast neitsi-poeg
 
kitseke 17. september 2002, kl 13.59
Aidake, kes on "üle elanud" neitsi-poja puberteedi. Lihtsalt ei oska enam, nii ummikus olen. Põhiprobleemid on õppimisega ja valetamisega.
 
Rocky 18. september 2002, kl 22.57
Mu vanem vend on neitsi. Pubekana oli ta pidevalt väljas, kodus vaid põhiliselt õhtuti, perega eriti suhelda ei tahtnud, natsa turtsakas... a see läks mööda õnneks
 
kitseke 19. september 2002, kl 13.16
Minu poiss on muidu suure südamega, armastab ja hellitab oma pisiket õde jne. Aga tal on suured probleemid õppimisega, ei suuda süveneda, koolis istub tundides ilmselt täiesti mõttelageda pilguga. Ei tea isegi, mida õppida jäetakse. Kodust väljas käib ta ainult siis, kui on lootust mõne sõbraga arvutimängu mängida, muidu istuks ilmselt kogu aeg oma toas. Väljas-õues ei taha üldse käia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!