Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kuidas iseloomustada
 
huviline 18. september 2002, kl 10.36
mida veevalaja naistest arvate ?
 
Tydruk 18. september 2002, kl 11.07
Mina olen veevalaja, meeldib unistada ja ka oma unistuste/eesmärkide poole rühkida nii hästi ja kiiresti kui võimalik. Elan alati tulevikule mõeldes, ei meeldi teadmatus, olen täpne ja kohusetundlik. Meeldib armastada ja armastatud olla, kuid teatud vabadus peab jääma endale ja ka luban ma seda kaaslasele (selle all ei pea silmas truudusetust, see mulle ei meeldi).
Ette on heidetud otsekohesust ja egoismi.
 
mutt 18. september 2002, kl 11.39
ma ka veevalaja ja ühtin eelkõnelejaga.
Üks millega on alguses probleeme kaaslasel ongi too veevalajate "omas maailmas" olemine, et aegajalt oled nagu "ära" teine arvab,et tuju paha vms. Tegelikult oleme lihtsalt omades mõtetes.
Täpsus on jube oluline, hilinemist ei salli.
 
veel yks 18. september 2002, kl 11.41
Üks igati tore tähtkuju- parim igatahes. Võibolla tõesti liialt otsekohene ja vahel ka unistaja. Kõige suuremaks puuduseks ongi ehk vabadusearmastus.Aga muidu igati tore tyyp.
 
öötuul 18. september 2002, kl 11.41
Kah veevalaja ja eelnevalt öelduga nõus. Unistaja, emotsionaalne, armastav ja hooliv ning samas piisavalt vabadust andev.
Ja egoismi on mullegi etteheidetud.
Veidi nagu omamoodi maailmavaatega ja pidevalt juhtub igasugu äpardusi. Veevalajate elu pidi olema seinast seine.
 
Veevalaja 18. september 2002, kl 12.09
meeldib armastatud olla,meeldib turvatunne,meeldib stabiilsus suhetes,meeldib maailma parandada,olen ise ja eeldan teistelt truudust.Majapidamistöödes veidi lohakas ja ükskõikne,meeldib tegutseda ja plaane ellu viia.Vihkan laenamist ja laenu võtmist.
 
Ann 18. september 2002, kl 12.52
Mina ka veevalaja!!!
Et samad omadused, mis enamikud eelpool kirja pannud.
Aga sellist asja nagu egoism ei saa mulle küll ette heita.
Pigem on öeldud, et tahan vahel liiga palju head teistele teha, jättes enda tahaplaanile.
Ja ma armastan majapidamistöid!!!! Samuti süüa teha!!
Ei ürita näidata end kellegina, kes tegelikult ei ole.
 
kah 19. september 2002, kl 08.50
Kõige tähtsam on vabadus. Tahan olla vabatahtlikult truu. Käskudele ei allu. Sõbralik. Üksiuitaja. Ideaalne nipernaadi-tüüpi mehele. Lastest eriti ei huvitu. Väga aus. Andestan kõrvalehüpped aga mitte sõpruse reetmist. Ei ripu mehel kaelas, ei nõua muutumist ja ei nääguta. Unistamine on vanusega vähenenud.
 
Virsi Vettvalab:) 24. september 2002, kl 21.54
üldjoontes eelkõnelejatega nõus... veevalaja naine jah selline vabadustandev egoistike. Maailmaparandaja, suur unistus on osata mõista kogu maailma ühiskondade toimimist ja siis seda kuidagi paremaks teha:) Mul küll arvatavasti mingi lapsepõlve mõjutav märk sünnihoroskoobis ebasoodne, sest puberteedi ajal olin kinnine ja õnnetu, mitte hoogne ja tore, nagu praegu.:)
 
vesinaine 25. september 2002, kl 16.20
Ohh kui tore oli lugeda, et teisi minusarnaseid siin ilmas kah leidub!!! Virsi - puberteetikuna olin samuti kompleksides kinni, klassikaaslased ei tundnud mind 5 a peale keska lõppu äragi, nii palju olin vahepeal muutunud - lõbusamaks, avatumaks. Kahju ainult, et meid ümbritsevatel inimestel on vahetevahel meid nii raske mõista..
 
vesi ikka vesi 29. september 2002, kl 18.22
ise kah veeinimene ja enamuste eelkõnelejatega yhel lainel...
peamised tunnusmärgid...olen hea sõber, aktiivne, unistav aga samas realist, vabadust hindav,täpne,optimist, enamjaolt seltskondlik aga vahest vajan omaette olemist, elu planeeriv - ei salli ebaõiglust, lubadustest kinnipidamatust, agressiivsust, yliklammerdumist ja koonerdamist
...arvestan teistega aga ennast teiste pärast ei ohverda...seega paras egoist kah, otsekohene, veidi lohakas aga see oleneb kasvatusest(mind on opetatud korralikumaks)...vaheldust otsiv(halli rutiinselt kulgevat elu päevast päeva ei kannata silma otsaski)..
,,ja turvatunnet ning usaldust otsin kah
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!