Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas omavahel sodiaagimärgid sobivad?
 
Meka 20. september 2002, kl 00.29
Olen ikka pingsalt mõelnud,kas ikka nii väga tasub uskuda sodiaakide sobivust? Kui liiga rida ajad,siis unustame ju ära iga inimese individuaalsuse ja omapära ja lahterdame 12.-sse kasti jne.Ok.Ex paljud ju usuvad ja mina ka varem uskusin aga see on ju eelarvamuslik suhtumine suhetesse ja inimestesse ning põhjendused,vabandused,mida otsitakse horoskoopidest.
Olen sõnn ja peaxin klappima maa märkidega aga olen avastanud kohutavalt häid suhteid veevalajte,skorpioni ja amburiga.Kus on paikapidavus ja loogika?pole ju.Lihtne vastus-hea klapp inimestega ja ei mingeid eelarvamusi!Vähemalt minul mitte ja nii on lihtsam inimestega suhelda.Võtta neid nii nagu nad on.
Lihtne ju,kas pole?!
 
Meka`le, 20. september 2002, kl 09.06
mina kah sònn. Lapsed veevalaja (15 a t) ja skorpion (17 a p), abikaasa kaksik - ja kóigiga läbisaamine viimase peal.

Eks see oleneb ikka endast, kuidas inimestega läbi saadakse. Sul on täitsa óigus: kui vótame neid nii nagu nad on, vòiksid nad olla kasvòi pòrgu aasta vanakuradid.
 
timbulimbu 20. september 2002, kl 10.50
olen ka sõnn ka lapsed mõlemad neitsid kukkunud.
aga parim läbisaamine just kõigi teistega kui maa märgid: kaalud,kalad, kaksikud
horoskoopi võtan huumoriga, kuigi olen avastanud,et laste puhul peab see tihtilugu paika ja horoskoopi lugedes leian vigureid, kuidas nendega paremini hakkama saada.
eks kindlasti hakkavad oma rolli mängima ju ka tõusumärgid ja aasta,mil sünnitud.
ise olen näiteks lõvi tõusumärgiga ja see kipub tihti domineerima, kui sinna juurde veel draakoniaasta lisada,siis vaene sõnn peab pideval ellujäämisvõitlust pidama. aga sõnn on ju vastupidav kui kalju:)
 
Terake 20. september 2002, kl 11.45
Inimestevahelisi suhteid tuleks võtta vabalt.Mind on alati hämmastanud, kui sodiaagimärke on võetud kui midagi lõplikult paikapanevat(hulle on ju igasuguseid).Kuigi huvitav on asjaolu, et kui mõne inimesega suhted kohe ei laabu ja kui tema sodaagimärki vaatad, siis leidub sarnasusi küll.Oma heade sõprade puhul olen ka täheldanud, et ikka kindlad tähtkujude esindajad on mu ümber.Mõnele inimesele lihtsalt meeldib, kui tema elu on kindlates raamides ja inimsuhted on tema eest kuskil juba paika pandud, olgu siis selleks kasvõi sodiaagimärgid.
 
mupsik 20. september 2002, kl 12.01
Ise olen Kaljukits ja oma viimaste kogemuste põhjal olen ka hakanud aru saama, et ega sellel tegelikult tähtsust. Näiteks tekitavad minus hetkel tundmusi mõned Amburid... Kuigi ma tean pikaajalise kogemuse põhjal, et kooseluks on ikkagi sobivaimad teised maamärgid. Ülejäänud hakkavad miskipärast mingi aja pärast närvidele käima.
 
peppe 20. september 2002, kl 16.49
kõik suhted mis mu lhedastel ja mul endalgi on on igasuguste horoskoopides pakutavate variantide vastased. ometi võrratud ja kaukestnud, horoskoobis mulle sobivate inimeste poole ei tõmba
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!