Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Vähk N - Ambur M
 
? 20. september 2002, kl 09.32
ei ole eluski tegemist teinud Amburitega....mis imeloom see selline on?
 
timbulimbu 20. september 2002, kl 10.56
ambur on päris armas märk,
ettevõtlik ja riskialdis, peale selle veel väga hea armastaja.
ükskõik kas siis naine või mees, mõlemad on üsna seltskondlikud ja kohanemisvõimelised.
meeste puhul on tihti raskusi ühe kaasa juures püsimisega. vajavad vaheldust, kasvõi sama inimesega ja kui see seda neile pakkuda ei saa-suuda, siis otsivad tegevust mujal.
aga ei ole pahatahtlikud, neil lihtsalt juhtub...
sageli on nad liiga otsekohesed, et ise ka kahetsevad lendu lastud sõnu,kuid tavaliselt ongi nad ise kõige suuremad kannatajad oma sõnade pärast, ei suuda endale tükk aega andeks anda. aga et vabandust paluma tuleks, selleks on vaja tükk aega julgust varuda.
sõpradena parimad ja truud kogu eluks. vahel vajavad omaette olemiseks aega,sellega tuleks ka arvestada ja kadumist mitte tähele panna.
ja raha ärge nende käest laenake, sest nad nagunii ei anna. mitte sellepärast,et kitsid on,vaid sellepärast,et teavad kui halb mõju laenamisel sõprusele on...
 
Tigr 23. september 2002, kl 10.44
mina pakuks, et Ambur on oma otsekohesusega õrnale ja unistavale Vähile natuke liiga suur tükk läbihammustamiseks.....Vähjad ju sellised kergesti solvujad tüübid (omal nahal kogetud)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!