Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
ambur mehest
 
üks naine 20. september 2002, kl 12.43
läskin nii kuradi närvi praegu.
sina räägi talle mis tahes probleemist tema ei tee aga väljagi.lihtsalt vaikselt kuulab ja naerab omaette.no täiesti mõttetu mees kellega on võimatu asju sirgeks rääkida!kas mõnel veel sellelaadseid kogemusi?ja mis aitaks?
 
Valgr Tiiger 20. september 2002, kl 12.54
Ju siis naljakad probleemid:-)
 
mupsik 20. september 2002, kl 12.56
Mu Neitsi mees on täpselt samasugune! Ja samamoodi ajab jubedalt närvi, nutma isegi. Otsest abinõud pole selle vastu leidnud, aga meil kehtib vähemalt see eelis, et teineteise seisukohad tähtsates asjades on selged. Probleem tekibki siis, kui need seisukohad üksteisest väga kaugel on. Kui kellelgi on lahendus, siis lasku kuuldavale.
 
no nii 20. september 2002, kl 15.19
Valel ajal vales kohas läed oma probleemist rääkima.
 
üks naine 20. september 2002, kl 16.19
no nii--
kas peaks seda tegema mehe kaisus olles?või enne k...?
 
no nii 20. september 2002, kl 16.32
üks naine-
See oleneb ikka probleemist. Isiklikud asjad ikka kaisus olles ja üldisemad asjad niisama jutu sees.
 
üks naine 20. september 2002, kl 17.22
To no nii-

see oli isiklikumat laadi ja isiklikum enam ei saa vist ollagi
aga-- kas oled mees et tead?
 
kak 21. september 2002, kl 11.29
Mul on neli töökaaslast ( ambur mehed) ja kõik on omamoodi kiiksuga. Muidu toredad inimesed, aga aeg- ajalt kummalised.
 
Valge Tiiger 21. september 2002, kl 18.28
üks naine:
Tead amburid ongi sellised veidi kummalised inimesed, et nad tihti probleemi ei näegi seal, kus nad teiste jaoks olemas on. Kas sa küsisid talt, mis ta naerab? Võibolla suudab ta sulle näidata, et su probleem on tegelikult üsna olematu..
Või kui probleem sinu jaoks siiski eksisteerib, pead panema ta seda nägema. Sinu seisukohalt.
 
Lonni 21. september 2002, kl 19.49
oled sa kohanud mõnda kiiksuta ükskõik mis tähtkujust?
 
ahh 21. september 2002, kl 22.44
to üks naine
ma tean,millest raagid.seda tunnet ei saa neile,kes pole seda oma silmaga nainud ja tundnud,selgeks teha,kui molakas voib yks amburist mees olla.ma ytlen ka seda et nad raisad ei muutu.ajavad oma jura ja alati kui mingi sitaga hakkama saavad,oskavad sind veel koige suuremaks syydlaseks teha.
kui veel hilja pole siis jata ta kus kurat sest neil tekib omandi-tunne paris kahku.
 
Meka 22. september 2002, kl 18.38
Tohohh! Mis tümitamine teil ambur-mehe aadressil käib?!
Jätke nüüd! Vastupidi! Nad ei ole mitte kiiksuga(kui on,oled ise ka!),vaid kohutavalt optimistid,mis tõesti ajab närvi just paadunud pessimistid.Mul endal mees ambur ja ema ka !
Ja nende kohta käib üx hea ütlus,et "lollidel ikka veab" st. parndan ja ütlen,et amburitel ikka veab! ja nad on ju enamus aja rõõmsad ja see on nii tore,kas pole?!! läheb ju tuju heax! Kuigi enne seda oskavad nad tuju ära rikkuda,siiski kohe-kohe tuleb päike välja! Armastage oma ambureid!
 
hih 22. september 2002, kl 19.41
täpselt minu moodi....kui keegi mingit tõsist rääkima tuleb muigan ja naeran omaette.<ambur n>
 
teab kahh 23. september 2002, kl 14.33
Amburid oskavad tõesti igast olukorras välja tulla. Loodavad, et äkki õnnestub, ja õnnestubki. Ja kes veel ei tea, siis maakera pöörleb tõesti ümber amburi ning kõik on ilus seniks kuni... haiget saanund, siis nad käivad ringi naeratus kõrvuni, peaasi, et keegi aru ei saaks.
 
Arwen 23. september 2002, kl 22.16
Kui korraks mõtelda, siis ma ka naeran, kui probleemidega tegelen. Või siis pigem muigan. Sest igas asjas on ju mingeid jaburaid põhjusi, mida inimesed välja toovad, et näidata, kui halb on. Aga ei ole ju!

Mitmed korrad olen piki pead (vaid metafoor) ka saanud, sest "ei pühendu üldse asjasse ja ei mõtle kaasa: asi on ju tõsine, mitte mingi tsirkus"... Samas ei ole asi pooltki nii hull, kui ette kujutatatakse.

Ja teiseks mulle lihtsalt meeldib naerda ja naeratada. Kõnnid vanalinnas, vaatad otsa vastutulijatele ja naeratad. Kummaline, et kõik vaatavad sulle otsa näoga "kas ma peaks sind teadma?" ja teretavad siis nii eestlaslikult kohmetult. Mõni naeratab vahel vastu kah. Ja ütleb julge "tere" ja hakkad juttu ajama. See on ju nii tore, kui inimene naeratab! Miks peab tänaval "mul-on-väga-palju-tegemist" nägu olema? Miks rullnokk vahel järgi hüüab "mis sa naerad siin, mingi jobu oled vä", kui sulle keset tänavat ühe sõbra räägitud anekdoot meelde tuleb?

Naer on ju nii vahva! Tõesti on!
 
t. 25. september 2002, kl 11.32
sinu ambur vähemalt naerab kui probleemidest räägid, minu oma ei liiguta ka mitte.
ses suhtes on õigus, et amburiga saab rääkida siis kui ta seda ise tahab, olengi üritanud oma asjad sellesse aega mahutada.
üks nipp veel kuidas amburit reageerima panna: küsi midagi ja kui ta ei vasta ( teeb oma nägusid vms)siis automaatselt loe küsimuse vastus jaatavaks- varsti hakkab vastama nii et vähe pole.
 
üks naine 25. september 2002, kl 16.47
mõtlesin sügavalt asja üle järele..ja otsustasin et enam ei viitsi ma selle mehega jamada...mõtetes juba lahus..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!