Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Vähi naine?
 
Vähike 20. september 2002, kl 23.17
Huvi pärast tahaks teada,mida vähi naisest arvatakse.Ise saan suurepäraselt läbi kaljukitsede, teiste vähkide ja kaladega (ühega vähemalt, väga tore inimene). Amburid on ka toredad, aga hiljem kipub midagi nagu väga untsu minema.
 
koma 20. september 2002, kl 23.43
natuke nagu lumekuningannad- seda esimesel pilgul.
minu meelest teavad nad kuradi hästi, mida nad tahavad ja saavad ka selle. varem või hiljem. pigem hiljem.
 
donna 21. september 2002, kl 14.45
koma kirjeldatu on nagu kümnesse.
olen ise ka vähk)
ise ennast kiitma ei tahaks hakata aga positiivseid külgi vähkidel on tunduvalt rohkem veelgi
 
Kayleigh´n I 21. september 2002, kl 14.57
Mul on kah vähist sõbranna, ise olen ambur...läheb jah vahel veitsa nihu see sõprus.
Aga amburid on selles mõttes head (nii palju, kui ma oma sõprusest temaga nägin), et nad võivad väga palju sitta kokku keerata aga sõpruse nimel on nad kõigeks valmis. Lähen ise uhkust maha surudes andeks paluma, üritan alati toeks olla, isegi, kui vahel on tunne, et ise ei jaksa enam mitte kuidagi. Sureks nende eest, annaks viimased hilbud seljast....mis on tegelikult väga kahjulik. Üks sõbranna vajas raha hädasti. Mul oli 25eeku alles (söögiraha) ja raha pidin alles järgmine päev saama. Aga andsin ära, sest tal oli vaja linna minna, et kooli kandideerida.
Aga ärge unistage...me oskame juba vastikud olla.
 
L 22. september 2002, kl 19.21
olen täitsa nõus sellega, et alguses tundume kui jääkuningannad, paremini ei oskakski seda vist kirjeldada. tegelt on meil selle jää all palju sooje tundeid, vaja lihtsalt õigeid inimesi, kes selle jää üles sulatavad
 
no nii 22. september 2002, kl 21.48
Kes pärast uputust likvideerima hakkab ?
 
Tigr 23. september 2002, kl 10.45
nõustun Komaga......absoluutne jääkuninganna, ehkki selle maski varjus palju kibedaid ja kuumi pisaraid peidus on.

eneseuhkus on ka midagi väärt :)
 
Kayleigh´n I 24. september 2002, kl 09.48
Mul on selle jääkunungannaks olemisega väga palju jama olnud....vaadatakse ju kohe, et olen meeletult uhke inimene. Tegelikult ma lihtsalt vaatlen alguses, et mis inimestega tegemist on. Aga mul on veel ka see jama, et kui kohe võõraga jutule ei saa, siis ei saagi. Tee mis tahad...ei tule sõnu. Ja sealt need jutud alguse saavadki, et Kayleigh on ülbus ise.
Aga ma ainult vaatlen...

Teistele siis: Kui Ambur lihtsalt eemalt teid jälgib, "ülbe" näoga...teist halvasti ta küll ei mõtle.
 
L 24. september 2002, kl 18.29
mina ka vaatlen, on ju hea teada kuhu ma sattunud olen ja mis toimub. niisama vette hüpates võib haiget saada. vaatlus teeb asja selgeks, kas asi on üldse vaeva väärt
 
Kaida 25. september 2002, kl 09.40
Ka mulle on öeldud esmapilgul, et ma olen liiga tõsise ja kurja välimusega. Aga kui ma lasen kellegi enda lähedale, siis ta saab tunda mu tõelist "mina". Tegelikult on vähist naine tundlik, emotsiooniderikas ja igati hoolitsev.
 
veel üks vähk 25. september 2002, kl 11.50
Ütlevad jah, et olen uhke. Küsiti kord ka otse: miks sa nii ülbe oled. Need on kõik inimesed, kes näevad ainult välist. Sõbrannad on hoopis teisel seisukohal. Nii, et õppige inimest tundma!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!