Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaksikutest
 
kaksik N 21. september 2002, kl 15.53
olen tähele pannud et tõmban ligi ainult teatud tähtkujude esindajaid ja peamiselt on need kaksik mehed kes tegelikult mulle jälle ei meeldi.aga see on vahest lausa imelik,et küsin nii muuseas mis tähtkujust kahh oled--ikka jälle kaksik.ja kaksikud on nii kergemeelsed ja litsakad mehed.
 
Lonni 21. september 2002, kl 19.45
olen ka kaksik. Mul on jälle tunne, et tõmban ligi ainult jobukakke ja õnnetukesi. Kaksikud naised ei sobi iialgi kaksikute-meestega. Kokku oleks siis seltsis neli inimest kahe asemel, iial ei tea, millisega parasjagu suhtled.
 
kais 22. september 2002, kl 12.15
Mu mees on kaksik - ei ole ta litsakas ega kergemeelne. On intelligentne, hea suhtleja ja vägagi perekeskne, kohusetundlik, vahel sooviks et oleks vähem ja lõdvestuks rohkem. Arvan, et sul on eelarvamused. Pealegi annab inimesele juurde väga palju teised sünnihetke planeediseisud, kõik sama tähemärgi inimesed pole ikkagi nagu ühe vitsaga löödud.
 
: - ) 22. september 2002, kl 17.05
Minu sõber on ka kaksik ja on kah litsakas ja tõmbab tydrukuid ligi nagu magnet.
 
Kaksik Tessa 22. september 2002, kl 22.45
Olen kaksik, mu parim sõber on kaksik ja seetõttu ta parimaks sõbraks jäigi. On teine selline püsimatu, vahetab naisi nagu sokke. Sõbrana aga fantastiline!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!