Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
lõvi N ja skorpion M
 
getu 23. september 2002, kl 13.36
lõvi N ja skorpion M- on kellelgi kogemusi???
 
dedee 23. september 2002, kl 15.34
kunagi mulle ütles üks astroloog,et lõvi js skorpion on maailma parimad sõbrad,aga ühe katuse alla nad ei mahu.kahjuks tal oli õigus,rikkusime kooseluga vaid hea suhte.muidugi meil oli suhe skorpion naine ja lõvi mees.
 
m. 24. september 2002, kl 22.48
skorpion-mees on väga raske inimene.Üks hea tuttav,poolsugulane mul skorpion-mees.Jälgin teda kõrvalt päevast päeva ja mõtlen hirmuga,missuguseid kannatusi peab taluma see naine,kelle ta kunagi omale võtab.(õigemini koos elama hakkab,sest see naine tal juba aastaid olemas,aga teises linnas).Samas see konkreetne skorpion-mees semuna ja seltskonnas ääretult lahe kuju-hea huumorimeel jne.Aga jah,temas on nagu kaks inimest.
 
inx 04. oktoober 2002, kl 10.48
Olen kuskilt kuulnud, et teatud 20.sajandi aastate mees-skorpionid sobivad naislóvidega hästi tänu mingile konkreetsele
tähtede seisule. Kahjuks olid need erilised aastad paarikümne aasta jooksul umbes 1930-1955 vói midagi sinnapoole.Nii et enamus lugejaid on em.inimeste järeltulijate pólvkonnast.

Aga ise olen
1963 naislóvi ja mu mees on 1954 meesskorpion. Ma kartsin ka et me ei sobi, kui oma lugu alustasime, aga nüüd arvan et sobime vägagi hästi. Oleme küpsed ja mitmendal ringil ka, sellel on oma roll. Aga suhe toimib. Ainsad mured on seoses sellega, et too mees on turvaline ja seepärast tsipa igav. Naine on kummaline olend - tahab turvalisust aga kui tal see on, siis hakkab haigutama. Skorpion on ka väga seksuaalne, samas perekeskne, väga póhimóttekindel ja ei tee lolle kompromisse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!