Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Andke palun nõu,jagage kogemusi...
 
Dragonlady 23. september 2002, kl 13.46
suhtest Ambur-naine Draakon(mina) ja Vähk-mees Tiiger(tema)...Kuidas ja kas üldse saab mõista teist inimest,kes erineb oma olemuselt nii palju(rahulikum,vähe juttu)?Palun,sest ma olen segaduses,kuna ta rohkem vaikib ja mõtleb ning peale peaaegu aastapikkust suhtlemist pole ma temalt kordagi KUULNUD,mida ta mu suhtes tegelikult tunneb...
Teile,kes te vastate,juba ette suur aitäh ja kõike paremat!!
 
karin 23. september 2002, kl 14.16
loe teemat `koera-aasta vähk-mees`
sisu sama- vähk mehelt kisu või tangidega sõnu välja. jutukas ambur nagu sa oled. tean väga hästi- ise ka amburnaine.

kui murrad piike alles aastajagu, siis jõudu- ise üritasin kauem. vähi kõva koore all on hell süda, aga amburinaine ei seda oma vibunoolega ei purusta. või siis lihtsalt väsib. kärsitu oled sa ka kindlasti, jah?
a muide: vähk ainutl teeb näo et ta ei KUULE, EI MÄRKA. Oled üllatunud, kui ta paar kuud huljem tsiteerib mõnd sinu lauset, või mäletab mõnd sinupoolset ( tema meelest täiesti asjakohatut) naeruturtsatust.
oo, ja tunnete väljendamine- kui kord aastas kuuled mõnd sügavat tundeväljendust, siis on juba kõva sõna. Tema puhul näitavad tundeid rohkem hääl, puudutused, teod. Nojah, aga naised ju teatavasti armastavad kõrvadega. Eks vihja siis talle vahest,et sa tahaksid kuulda! kuidas sa talle meeldid. Ehkki ma ei imestaks kui ta selle peale taas oma kesta tõmbub.
 
Vähike 23. september 2002, kl 14.21
Olen ise vähk-naine ja käinud lühikest aega amburiga. Ambur võib olla väga hea sõber, aga suhet mina isilikult nendega ei talu. Probleem oligi selles, et mina nii vaikne ja mõtlik, tema "sebimine" aga hakkas mulle närvidele käima. Nii me lahku läksimegi. Aga kui leppida sellega, et vähid ongi sellised mõtlikud ja siis vahel mittemillestki teevad midagi meeletud, siis arvan, et ükspäev saad ka kuulda mida soovid. Aga sinna võib tõesti kaua aega minna.Ainult kannatust.
 
Dragonlady 23. september 2002, kl 15.03
Karinile: kärsitu olen jah....jama lugu ja emotsionaalne:võin ta lausa üle valada oma tunnetega,kuid sellele ongi see reaktsioon,et tõmbutakse oma kesta varju...Ja olen vihjanud ning kuidas veel!
 
karin 23. september 2002, kl 15.21
tuli ja vesi. no mis teha- üks kuumutab koguaeg üle, teine jahutab maha. aga pinget kuipalju, eks?

see ei ole küll väga ilus ja aus, aga ma ühe nipi olen avastanud küll- vähk on natuke armukade ( ise amburina olen ka). Kuna vähk teeb reeglina ühe sammu edasi, kaks tagasi, siis ta hakkab käbedamini liigutama ( tundeid puistama?) tavaliselt siis kui näeb saaki oma sõrgade vahelt ära lipsamas. aga ole sellega ettvaatlik. piir on imeõhuke- kui liiale lähed, siis solvub hingepõhjani. ja võibolla ka lõplikult. ta vist ei talu seda pinget ja mängukirge ka mis amburile nii omane on. olen seda trikki paar korda kasutanud, aga see tekitab ainult ajutist rahulolu.paraku. oleneb mehest ka. iseloomust ja vanusest.

tundub et Vähikese antud nõu on parim: kannatust.
ehkki,jah... kaua?

Kõik-Oma-Parimad-Aastad-Vähitaltsutamisele-Kulutanud-Ambur
 
Dragonlady 23. september 2002, kl 15.29
Karin: Jah,isegi imestasin,et kui kuulis ja nägi mu AINULT(!!) sõpra,lihtsalt tahtsin talle oma sõpru tutvustada,siis muidu nii vaikne Vähk hakkas huvi tundma,et kui vana,millega tegeleb jne.
No jah,eriti pärast seda,kui mu sõber kutsus mind oma firma suvepäevadele...
Aga armukadedus on ju niigi väga inimlik,kui ikka vähegi tundeid,siis ka armukadedust.Nii et tema tärganud huvi mu sõbra kohta on armukadedus?Kas see,et siristan pidevalt,et tema mulle üks ja ainus,ei paku pinget?Peaks hakkama teistest meestest rääkima;)?
 
dedee 23. september 2002, kl 15.40
tiigri aasta vähkmees-räägib vähe,kuid sisemas on üks südamlikeimad ja hoolivaimaid inimesi keda tean.ka viimasepeal hea isa .
 
? 23. september 2002, kl 15.45
järsku on solvunud su peale miskipärast? tiiger peaks ju muidu üsna särtsakas ja tuline loom olema..
 
Dragonlady 23. september 2002, kl 15.51
Pigem mina peaks olema solvunud.....võttis hoopis kätte,kaalus,mis ta kaalus ja otsustas parema töökoha kasuks(iseenesest muidugi tubli ja edu talle!),sõitis aastaks ajaks tööle teise riiki....igatsusest suremas.Ei suuda ühtegi asja välja mõelda,mille peale ta võiks olla solvunud-kui välja arvata,et tahaks ta hellusega lausa ära tappa....

Dedee: Kas see südamlikkus ja hoolivus,mida sa tead,on väljendunud puudutustes,pilgus jne või on sinul olnud hoopis õnn kuulda ka sulle olulisi sõnu tema tunnetest?
 
karin 23. september 2002, kl 15.52
to dragonlady: no mina kahtlustaksin küll selles ootamatus huvis kerget armukadedusetorget.
kas ta muidu on väga diskussioonialdis kui sa oma sõpradest ja tegemistest pajatad:)? ega vist.
aga pinget ära teiste meestega küll väga üles kruti- ütlesin enne, et vähi mõõt saab kiirelt/ootamatult täis ja siis ta peab sind hoopis valelikuks- ise siristad sellest kui oluline ta sulle on ja samas räägid alatasa teistest... nii ta näeb seda, usu mind.
aga võibolla pead hoopis tagasi tõmbuma sellistest teemadest nagu `Suurest Armastusest `Suured Tunded, Meie Tulevik`jne. mehed üldse kardavad neid teemasid.
sedaviisi ei ole sina armakadeduse tuld õhutanud aga Vähil on juba tunnustusevajadus väljakujunenud. ja ta harjunud sinu komplimentidest oma ego toitma. kui sa vähem räägid, siis hakkab vähk tegutsema.

Oeh, vist paistab ikka niipidi et mitte ambur ei pane vähki rohkem ( tunnetest) rääkima vaid vähk paneb amburi pigem vähem rääkima/lobisema.
heal juhul muidugi täiendatakse teineteist võrdselt.
 
dedee 23. september 2002, kl 15.59
mul on lihtsalt õnn omada sellist venda,tema naine peab ennast õnnelikuimaks naiseks maapeal ja kõrvalt vaadates on neil fantastiline suhe.a minumeelest peab neil mingi kontakt pidevalt olema ,kui nad just käest kinni ei hoia koos olles,siis lauaall varbad ometi koos on.
 
Dragonlady 23. september 2002, kl 16.06
Karin: Suured tänud Sulle,kes Sa viitsid siin mind julgustada ja aidata!Tore,et Sinusuguseid siin ilma peal:)
Oh,see pole kerge,kui on TUNDED ja neid siis vaos hoida...
Kuigi tegelikult panin teda küll korra proovile-muidu tavaliselt mina see suhte aktiivsem pool,kes helistab ja teeb ettepanekuid õhtu veetmise osas...see on väsitav,aga kannatlikkus paraku pole mu tugevamaid külgi:(Otsustasin üks hetk,et ootan,kuni tema esimesena helistab,esmaspäeval alustasin "proovilepanekut" ja neljapäeval TEMA siis "minu" ja arvas,et ma olen ta peale millegipärast solvunud..Väitis,et ta on ju lihtsalt nii harjunud,et ma aktiivsem pool(tutvuse alul maini,et talle meeldivadki aktiivsed naised,sest muidu tekib olukord,kus MÕLEMAD mõtlevad,kes selle esimese sammu teeb...)
Pisut keerulisemaks teeb olukorra paratamatult ka see,et kasvatan üksi 3-aastast poega ja koos me (veel??)ei ela...
 
Dragonlady 23. september 2002, kl 16.07
Ja Dedee-Sullegi tänud:)!Kõike paremat!
 
väikeMy 24. september 2002, kl 20.32
mul ka vähk-mees, aga sõnu ja tundeid puistab rohkem kui mina (ambur-naine). vahest sellest, et tema on kukk, mina hobune? igatahes siin (ka varasemad teemad) kirjeldatud vähkidest erineb ta küll suuresti (nii tugev tõusumärk?)
Oleme koos olnud juba üle 3 aasta ja siiani kenasti hakkama saanud. aga jah, kärsitu olen ma küll kui temal mõne asjaga aega küll on :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!