Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
sõnni naisest ka !
 
Meeli-Mari 23. september 2002, kl 23.49
Nojah,kui juba siin kõik tähemärgid esindatud on,siis võix nagu minu tähemärgist ka ühtteist kirjutada.Mina ennast tean,missugune ma olen ja ei hakka endast kirjutama aga tahax sinu poolt,kes sa praegu loed,arvamusi,iseloomustust või oma kogemusi sõnni-naisest just!Ootan ja loen huviga!
 
mal 24. september 2002, kl 09.30
Tean et truud kahe jalaga maas ja muudkui sarved ees liiguvad vapralt...
 
sõnn N 26 24. september 2002, kl 10.09
Täiesti ebatruu ;) olen. Aga alati kahe jalaga maapeal. Kõiksugu õrnad tunded ja emotsioonid väga võõrad.
 
Kessu 24. september 2002, kl 15.25
Ise ma küll sõnn ei ole,aga mul on hea sõbranna,kes juhtumisi just sõnn on.Minu meelest väga truud tüübid,võib julgelt lahingusse minna- tema sind alt ei vea.Hoolitsevad ja muretsevad oma lähedaste pärast.Sõnniga pole mõtet vaielda.Ta on oma otsuse pikaldaselt teinud ja tavaliselt ta kaitseb seda tuliselt.Ei tunnista(ja kui,siis kunagi hiljem),et sul oli õigus.Üsna tihti vaidleb lihtsalt vaidlemise pärast, mis minusuguse kaal-inimese lausa marru ajab.Kui juhtub,et sa just sõnni arusaamisele vastavalt ei käitu või juttu ei räägi,siis ta lepib sinuga ja teeb pähe nukra näo, et küllap sa veel järgi mõtled...Minu meelest on sõnn häirivalt tihti kaitsepositsioonil, justkui tahaks kõik teda rünnata. Hea kambajõmm ja julge ka!Tema juba alt ära ei hüppa, kui midagi vaja ette võtta.Selle kõige pärast ongi mul hea sõnn-sõbranna!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!