Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Jäär-naine
 
KATSETAJA 24. september 2002, kl 14.11
Iseloomustage ka jäär naist ja andke nõu, milline partner oleks kõige parem. Ambur ei sobinud.Ideaalne on lõvi mees, aga saatuse tahtel tuli vahele riigi piir.Proovisin vähiga, aga ei ole usaldusväärne, liiderlik ja ei ole sõnapidaja. Ainult lubadused kui tühjad sõnakõlksud,mis on väljaütlemise momendist unustatud ja ei kuulu täitmisele. Muidu väga kirglik ja kallistab kui metslane. Ei saa usaldada.
 
Ann 24. september 2002, kl 14.22
Olen ise ka Jäär-naine ja sama mure. Elu veeretab mu teele pidevalt vaid vähke ja siis ma muudkui kannatan nede sigatsemiste tõttu. Ei saa ju eitada vähkide häid külgi, aga see nende teine poolus on tõesti raskesti talutav. Muide proovisin ka lõviga, aga see vend oli vist lõvide erand, mingi imelik vend igaljuhul.Päris huvitav, kas keegi meid aitab ka???
 
Caro 24. september 2002, kl 15.16
Mulle on teele sattunud vaid jäär-mehed ja ühega neist elan juba neli aastat järjepanu koos. Arvan, et jäärapeale sobib vaid samasugune jäärapea. Jäärast naisel peab võrdne partner olema. Mingit sussialust talle pole vaja!!!!
 
Ele 24. september 2002, kl 15.49
Jäär naine on sarnane amburi naisele.Konkreetsed,otsekohesed ei lase pähe astuda.
 
jäärapurikas 24. september 2002, kl 16.25
a mul, va jäärapurikal on kaksik. eile just rääkisin talle, kuidas naissugu tahab kaksik-mehed maamuna pealt ära peletada.
ja väga kallis ja hea on. ja aina paremaks läheb.
 
TO: KATSETAJA 24. september 2002, kl 16.26
Ei sobinud amburiga?!?!? Mina olen jäär-naine ja ilma oma amburita ei kujuta argipäeva ettegi, :)
 
küsija 24. september 2002, kl 16.43
Kas jäär-naised pole mitte enamuses üksikud?
 
Lonni 25. september 2002, kl 00.13
minu tuttavad Jäär-naised ON üksikud. Neil ei ole isegi kindlat sõbrannat.
 
KATSETAJA 25. september 2002, kl 10.02
Minul on sõbranna ja pean ütlema, et peaaegu teine mina, aga ei ole jäär-naine.Väga ustav, aitab alati, ei reeda kunagi ja oleme nagu kasikud.Tõeline sõbranna.Mul on palju tuttavaid,häid tutta-vaid naissoost.Aga vastaspoole suhtes olen vist jah üksinda. Latt on vist ka väga kõrgel,sest lõvi-mees oli kõrgem sõjaväelane ja olen harjunud distsipliini ja korraga, lubaduste absoluutse täitmisega ja seega on võimatu sarnast enam leida.Ärgu ainult eestlasest mehed solvugu,aga ma ei taha elu seeski tegemist enam teha eestlasest mehega, aga muust rahvusest tõelised mehed on Eestist lahkunud.Oleme jah üksikud ja see on kurb.
 
TO: KATSETAJA 25. september 2002, kl 10.58
Miks ikkagi ambur ei sobinud?
 
tüdruk 25. september 2002, kl 11.02
Jäärnaised on kõige vastikumad, auahned naised. Ja Lõvidega ei sobi nad kohe mitte! Sellisel juhul käib kodus ainult üks võimuvõitlus.
 
KATSETAJA 25. september 2002, kl 14.08
Ambur osutus viinalembeseks ja kodust mittehoolivaks.Esikohal olid sõbrad ja mitte kodu. Olen jäär-naine, aga mitte võimule tahtja.Lõvi mees tahab et teda austatakse ja temast hoolitakse,uskuge see ei ole raske kui inimest armastad ja temast hoolid.Lõvi mees ei reeda kunagi, ei lähe teiste naiste juurde kui kodus on kõik korras ja temast lugu peetakse
 
Jäär 25. september 2002, kl 15.43
Mul oli oma amburiga algul sama probleem - aina peod ja sõbrad. Siis rääkisin suu puhtaks - mina nii enam ei taha ja ei jõua. Naeratas ja mõtles, aga siis lõi mind sõnatuks - ta sai kõigest palju paremini aru, kui ma oleksin unistada julgenud. Muutis ennast ja meie elu.:)
 
pillekas 26. september 2002, kl 14.05
Vot minul jälle selline huvitav asi,et olen ise ka Jäär ja siiani olen kõige paremini läbi saanud Neitsi või Sõnni meestega...Sõnniga elan ka praegu ja juba 7 aastat. Aga noh,aeg ajalt ikka väike flirt kellegiga tekib...ja üllatus,üllatus jälle Neitsi mees :-)
 
crissy 01. oktoober 2002, kl 13.18
elan kah amburiga........mul pole üldse seda probleemi, et tal ainult peod ja sõbrad olex.......otse vastupidi.....mina käin tunduvalt rohkem oma sõpradega väljas kui tema. aga üldiselt on meie suhe korras :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!