Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veel lõvimeestest...
 
küsija 24. september 2002, kl 20.28
... see sodiaagiesindaja na siin in viimasel ajal.
aga pajatage veel nendest lõvimeestest. keegi ütles, et lõvimehed ei lituta, vaid otsivad uut kaasat, kui vana enam ei ole nii hea. mul jälle vastuväide- üks lõvimees no nii armund ja tahab suhelda, kuid algul kohe ütles, et oma naist ei jäta... no see ju on litutamine... või kuidas? mis neid tõukab uutele jahimaadele?
 
tüdruk 25. september 2002, kl 09.26
Lõvimehed lähvad litutama siis kui kodus probleemid. Kui pereelu korras, on nad vägaaaaa head mehed!
 
seep 25. september 2002, kl 10.42
to tüdruk
Ja kustkohast sina seda nii täpselt tead millal ja mille pärast lõvimehed litutama lähevad? Oled ikka tüdruk või hoopis lõvimees kes räägib oma kogemustest?
 
seep 25. september 2002, kl 10.50
... ja üldse...mina isiklikult tunnen üht lõvimeest kes on järele proovinud päris suurel hulgal naisi. Kes ütleb, et ta seda edaspidi ei tee? Loll on see kes oma litutamisele vabandust ei leia.
 
lõvi(m) 25. september 2002, kl 11.04
jaah.. see naiste läbiproovimine on kõigil veres, a see aeg saab ümber teatud vanuse/elukogemuse tasemega.
Mina olen seda läbiproovimist katsetanud arvatavasti kõvasti rohkem kui keskmine eesti mees.. ja mis sest tolku oli..
ütlen ausalt et see ringilitutamise isu sai ammu-ammu läbi ja mul ei ole mingit soovi ringi tõmmata.. olen oma elu parima naisukesega koos(ja kavatsen jäädagi temaga) ja ei vea ükski vägi mind teisse voodisse.
 
italiana 25. september 2002, kl 14.15
Lõvimeestel loomuses ringi tõmbamine, sest ex ole seegi üx seiklemise vorme,ning rahutus nende üx põhiolekuid. Lõvimeestes on väga head väga palju ja väga halba väga palju....kuid igavust nendega tundma kunagi ei pea.Nendes on koondunud kõik see mida me nimetame macholikuks....sest peab ta ju end ikkagi loomade kuningax ehk oma haaremi šeigiks.
Tean omast käest, et Veevalaja naistel on nendega ideaalne klapp igas suhtes...ja kui ka midagi sest välja ei pruugi tulla,elu lõpuni melde jääb päikseline,kohati lapsik,elumees lõvi ikkagi.
 
Nelli 25. september 2002, kl 14.49
Minu mitmeaastased lahkuminekuga lõppenud kooselu kogemused on sellised: lõvimees on üks hullemaid litsmehi maamuna peal. Ja ennast välja vabandada jutuga "ma enam kunagi nii ei tee" ta oskab ülihästi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!