Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
neitsi naine
 
puhhike 25. september 2002, kl 13.39
Kas tõesti nii ninatargad nagu räägitakse. Igasugune info teretulnud.
 
tuhvlike 25. september 2002, kl 13.53
Kas tõesti ainult neitsi naistest nii räägitakse?
 
miamamma 25. september 2002, kl 13.54
Ninatargad? Milles see väljenduma peaks? Ma küll ei arva et ma ninatark oleks. Palju muid puudusi on mul küll
 
Kessu 25. september 2002, kl 13.55
Neitsi naised on hästi pedantsed ja suisa norivad pisiasjades,korralikud nii kodus,kui tööl ja nende puhtusearmastusest võib kaua rääkida.Nad on oma aruasaamised maailmaasjadest ilusasti riiulisse pannud ja käivad sealt regulaarselt tolmu pühkimas.Muutustele nad altid ei ole.Ja kuna nad on niii korralikud ja puhtad inimesed ja muu maailm ei ole seda mitte,siis tuleb ju teisi õigele teele juhatada.Nad muide teevad seda üsna ninatargalt.Mina olen teise tähemärgi esindaja ja neitsist naistuttavaid on mul mõni.Nad on nats väsitavad,võtku asju lõdvemalt!
 
neitsikene 25. september 2002, kl 14.04
Nooh see Kessu jutt on nüüd küll otse kuskilt suvalisest horoskoobist maha kopeeritud. Olles ise neitsi ei saa ma küll ülaltooduga nõustuda. Ei ole pedantne, ei ole hull puhtusearmastaja, tööl on laud kuhjunud erinevate paberite alla. Vaatan rahulikult teiste inimeste tegemisi ja üliharva kommenteerin seda või veel vähem õpetan "õigesti" elama. Ja ei viitsi pikalt jahuda ühe teema kallal, pigem väsitavad mind igasugu teemadel pikalt/laialt sõna võtvad naisterahvad.
 
bads 25. september 2002, kl 14.29
Mul on sõbranna neitsi ja kohutavalt pedant, oma asju nad ei loovuta, isegi katsuda ei maksaks ja nendega kõigist ei saa rääkida, sest neile meeldib asju edasi rääkida. Küllaltki kiiresti solvuvad. Nad kuidagi klammerduvad su külge ja tõesti kohutavalt väsitavad teisi inimesi, neile ei meeldi üldse üksi olla.
 
Kessu 25. september 2002, kl 14.37
Ma kirjutasin selle jutu oma konkreetsetele tuttavatele mõeldes ja noh,neil on vist ealised iseärasused kah(s.t.üle 35 aastased).Muide,pidutsemisel on nad asendamatud ja kindlasti kuuluvad ka korraduskomiteesse, ideedest neil puudu ei tule.Ja puhata oskavad mu tuttavad nais-neitsid ka,võtavad ühtlugu ette põnevaid ettevõtmisi.
 
dr.Habe 25. september 2002, kl 15.00
kamooonn, misasja? mina tunnen üht neitsinaist, kes on igasugu hulle tükka teind. nii purjus kui kaine peaga. ja siis tunnen teist neitsinaist, kel on puhtus, kord ja kõhuvalu kujuteldavate bakterite pärast. võtaks neist nüüd aritmeetilise keskmise.
 
Liisu 25. september 2002, kl 15.17
kuulge mina ise neitsi ja olen päris hull ja mu neitsist sõbranna jällegi on ülikorralik ja tasakaalukas. Kus siin siis loogika on? Aga ilmselt polegi horoskoopides mingit loogikat.
 
kahneitsi 25. september 2002, kl 19.31
Meeldib üksi olla ja oma asjadega tegeleda, aegajalt pean end teistest paremaks. Ei klammerdu, vihkan koristamist ja muu sellisega tegelemist. Võin täidsa vabalt peeglisse vaatamata elada. Sõps, kes ka neitsi, tema elamine näeb välja nagu seal ei oleks iial koristatud ja tal on alati tuhat tegemist käsil. Intelligentsed ja upsakad oleme, aga jätame selle enda teada ega kritiseeri kedagi avalikult. Vihkan keelekandmist, nõretavat emotsionaalsust ja teisi naiselikke nõrkusi. Mees on.Kriitikat ma ei kannata
 
neitsike 25. september 2002, kl 23.29
neitsike olen, teen tükka mis skorpiontädidele eluaegseid arme jätaksivad kasvõi...pluss muidu räpastan kodukollet jnejne
loll lammas pole kunagi olnud, seda küll. ussumussujuttu rääkige mujal, minuga see möla läbi ei lähe. punkt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!