Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalaja M
 
küssa 25. september 2002, kl 23.29
tahaks teada.
 
rosa 26. september 2002, kl 12.48
ajavad hulluks ja mingit mõistlikku seletust polegi.kui on kirg siis lööb silmist välja oled pilvedes kuid kurat mis sellest kõigest tuleb ei tea
 
rita 27. september 2002, kl 14.41
Ära parem taha kui sa ei taha elada valedes ja teada,et tal on alati teine(kuigi ise teeb ta sealjuures teist nägu).Üldiselt vale tal lippab ja ise suudab ta sealjuures nii süütukeseks jääda.Kui viskad talle faktid lauale,siis vingerdab niikaua kui saab ja kui enam ei saa siis küsib"Kust sa teada said?",aga mitte vabandust või muud taolist.Ta on väga hea sõber kuid mitte hea mees.Ta on tavaliselt heal positsioonil kuid elada ta ei oska.Heatahtlik,peamiselt elab pilvedes ja abivalmis ning kergesti ära kasutatav.Puhtuse ja korra eest pead sina hoolt kandma ja muud perekondlikud sündmused on sinu mure!Sõbrad on alati tähtsamad kui sina ja talle meeldib kui teda haletsetakse.Üldiselt neid asju on veelgi,aga kõik ei ole ju ühesugused,ehk on mõni ka teistsugune.Mina raiskasin tema peale 10 aastat aga ta ei muutunud!!!Kui see sind hulluks ei aja ning oled valmis sellist elu elama,siis soovin sulle edu!!!
 
katike 02. oktoober 2002, kl 11.04
rita kirlejdusest osa on tõsi, osa minu arvates mitte. mina näiteks usun, et minu veevalajast mees on küll truu. ta ise ütleb, et kuna naine on olemas ja suhe toimib, siis ei ole vajadust kedagi muud otsida. ja nii tulebki igal õhtul peale tööd ikka koju ning veedame koos aega. käib küll vahel sõpradega väljas, aga selliseid õhtuid on minulgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!