Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kuidas naiskaalust aru saada
 
m 26. september 2002, kl 14.44
Minu jaoks müstika, kuidas temast aru saada, mida kaalud soovivad?
Aidake.
 
a. 26. september 2002, kl 15.00
kaalud soovivad stabiilsust, armastust, korda, ilusaid asju enda ümber....jne.
 
laura 26. september 2002, kl 15.17
vihkavad ebaausust, varjamist, petmist..
 
noo 26. september 2002, kl 15.21
iga inimene on indiviid
 
leena 26. september 2002, kl 15.23
Noh, võib-olla ma pole tüüpiline selle tähtkuju esindaja, aga ma arvan, et nad vajavad uusi elamusi. Kui sina ei suuda talle neid pakkuda, hakkab ta vaatama ringi mehe järele, kes suudaks või siis kes ise oleks talle uueks elamuseks. Minuga on nii.
 
dr.Habe 26. september 2002, kl 15.36
mul ema ka kaalud. ja ausalt- vahel ei saagi aru. tema seisukohad tunduvad täiesti vastandlikud. tegelikult on see just see vaagimise-printsiip. proovitakse igasugu variante ja võetakse siis mingi müstiline keskmine. ja see peab enamal juhul paika.
 
tibu 26. september 2002, kl 15.37
leena
minuga on samuti, nüüd saan siis aru miks on mul silmapiiril keegi ... uus .....
 
Laura 26. september 2002, kl 15.57
kaalud tahavad õiglust - seepärast ka see pidev kaalumine
 
Lonni 26. september 2002, kl 22.01
vahest ajab see PIDEV kaalumine lausa marru. Ikka siia ja sinna poole, ei suuda kuidagi otsustada. Mul on tunne, et ka suhetes.
 
BossWoman 27. september 2002, kl 11.11
See otsustusvõimetu tunne on jah vahepeal häiriv, aga kui lõpuks otsus tehtut osutub see alati õigeks ja rahu toovaks.....
Muidu tõesti sellised stabiilsust ja ilu vajavad ...
 
Jeti 27. september 2002, kl 12.07
Mul on kaaludest sõbranna ja kaaludest mees ja olen avastanud,et kõige parem on lasta neil rahulikult oma mõtteid vaagida.Las ta tuleb minutis 10 uue seisukohaga välja,sina oota rahulikult ning anna talle aega ja lõpuks jõuab Kaal ka oma otsuseni:).
Kuigi ma just tõsiuskne tähtkujude vaatleja ei ole,võin öelda,et kõik mu tuttavad kaalud on toredad inimesed.
 
Kaaluke 27. september 2002, kl 14.20
Mina olen see nais-kaal.Parim aeg kaaludele on, kui nende kaalukausid on tasakaalus ja oh hoidku,kui see nii ei ole...
Arvan,et olen õiglane,petmine ja valetamine on vastuvõetamatu.Tõsi küll,teinekord ei tule mistahes otsus kergelt,kuid läbikaalutuna osutub lõpuks ikka õigeks.Mulle meeldib ilu enda ümber,puhtad värvid ja kindlad kontuurid.Enda kohta küll ei tea,aga kaalu-naistel on riietumisel üldiselt hea maitse ja nad on isikupärased.
 
ks. 27. september 2002, kl 16.34
naiskaal tahab armastust ja tähelepanu. kui sul on aega teda kuulata ja oodata, siis ta saab ise aru, mida ta tahab ja jagab seda ka sinuga. ole ainult õrn, kannatlik ja su ootamised saavad heldelt tasutud, sest armastusega kaalud ei koonerda :)
 
Feliks 30. september 2002, kl 08.57
stabiilsust, armastust, korda, ilusaid asju enda ümber....jne....ja saanud seda kõike pole ta sellega rahul....

täiestiisiklik arvamus ja üldse mitte sooviga naiskaale solvata - ilge tähtkuju ...vähemalt minu jaoks....a muidu on kenad inimesed:)
 
Üks kaaludest tüdruk 30. september 2002, kl 19.34
No mina isiklikult ikka vajan, et oleks palju armastust, sõpru, ausust, hellust, mõistmist ja õiglust mu ümber! Ja samuti olen ikka väga valiv ja kaaluv oma otsustes! Kui iga mingi väiksemgi asi on valesti, siis võib suur jama tulla :) Nii et vaata, et sa siis kaalude vasti igati viks ja viisakas oled! ;) Samas ei solvu ma eriti, kui siis ainult vaixelt südames, seda välja ei näita. Ootan asjade laabumist. Üldliselt ikka kõik laabub ja jällegi peab rahu ja harmoonia valitsema :) Ja ikka lõbus peab kah olema ja kindlasti huvitav, võimalikult palju uusi ideid üllatusi, ilusaid asju ja hellusi ikka jne. :)
Edu sulle, m! :) Kaalud tegelikult ühed mõistvamad ja arusaajad üldse :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!