Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaladest ämm
 
de 26. september 2002, kl 15.32
kaladest ämm,kas kellelgi on ,palun kogemusi ,kuidas läbisaamine on? on ta ka hea vanaema?mis talle iseloomulik?
 
niine 26. september 2002, kl 15.36
Kaladest ämm on parim mis saada on.See on fantastiline ja on ka maailma parim vanaema.On lahke arusaav,kui midagi ka ei meeldi siis hoiab enda teada,mitte ei hüppa turja.Kõik postiivsed sõnaühted kuuluvad just kalast ämmale ja vanaemale.Minul vähemalt selline kogemus.
 
rosamunda 26. september 2002, kl 17.42
no kui on kaladest ämm ja harituse tase kõrge pole elult enam miskit tahta...parimad on...eks neil ole ka kehvu aegu kuid suure südame ja sülega
 
cedy 27. september 2002, kl 10.36
minu ämm on ka kala ja ma arvan,et meil on kohutavalt vedanud.kui laps väiksem oli siis ämm oli tihtipeale lapsehoidja ja praegugi muudkui tassib head-paremat ja toetab rahaliselt pojapoega
 
Õnnelik 27. september 2002, kl 14.27
Minul ka ämm kala. Ei topi oma nina teiste asjadesse, teeb aeg-ajalt armsaid üllatusi, on üldse kõrge EQ-ga inimene. AGa see pole ilmselt mitte tähtkujust tingitud, vaid ta lihtsalt on elu jooksul sellisesk kujunenud - värrtushinnangud ju olulised.
Mingi kodukana ja maavanaema ta küll pole. Kui kodus kapp tühi ja küsid, et kas võiks lõunale tulla, on harilik vastus, et pole juba nädala poes käinud ja kapp tühi. Lastega on väga hea - jätab vabadust ja hingamisruumi, ei käi ega kamanda neid. Ometi lapsed temaga illikukud (minul nendega päris raske, ei ole just väga kergesti kasvatatavad). Elab oma elu ja laseb teistel ka elada. Mulle sobib.
 
guglunk 27. september 2002, kl 16.12
Kala ämmaks - fantastiline! Lapsele hobuse mängimine vist juba liiast aga igati nooruslik ja arusaaja inimene.
 
ninakrimps 28. september 2002, kl 16.07
Huvitav mis tähtkujust minu ämm siis on?Tema huvitub ainult rahast rahast ja vaalkord rahast(ning rahakatest meestest)!
 
nördinud 30. september 2002, kl 15.07
A mul vastupidised kogemused!
Kalad - vanaema -hoolimatu ja egoistlik.Teeb lastelastel vahet. Ühte last pole juba 2 aastat vaatamaski käinud, rääkimata helistamisest jm. huvi tundmisest.Raha on esikohal.Väga pirtsakas ja salalik.Rohkem "proua", kui vanaema. Mul on siiralt kahju, aga ta on mu sugulane...:(((
* nuuksub
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!