Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
on ehk kedagi, ...
 
Cosmic 28. september 2002, kl 17.17
...kes jagaks minuga teavet, kuidas on suutnud amguri naine ja skorpioni mees, mõlemad sündinud kukeaastal, elada koos päris pikkaaega? Arvestades, et skorpion on veemärk ja ambur tulemärk ,kohutavalt jõulised ning vastandlikud tähtkujud mõlemad. Ehk on siin keegi sarnases olukorras veel? Millised on kogemused?
 
Remark 28. september 2002, kl 20.52
Sarnases olukorras!
Selles mõttes, et tahaks ka teada.
 
hm 28. september 2002, kl 22.16
kui palju on pikk aeg? peaks üsna ilmvõimatu kooslus olema.
 
Cosmic 29. september 2002, kl 00.42
Peaks olema ilmvõimatu kooslus ja lausa ruudus. Pikk aeg on ligi 10a. Ma olen jälginud teiste küsimu: et selline märk pidavat sobima, sellise märgiga jne. Ootasin, kas keegi tuleb välja ka mind huvitaval teemal ... aga pole siiani silma jäänud. Lihtsalt oleks endal huvita teada.
 
annabel 30. september 2002, kl 10.43
Tean neid tähemärke natukese...ema ambur isa skorpion ja nii neil lõppeski abielu 4a tagasi...koos sai oldud 23a...kuna mõlemad väga võimukad ja kange iseloomuga siis sihukest kooslust küll ei soovitaks. Ehkki meie peres oli skorpion sihukene mitte just eriti truu olevus ja õieti tema üleaiaslöömiste pärast asi lagunes. Samas ambur ikka tahab kõvasti allutada ja enda tahte kohaselt teha...niiet ma mõtlex kaua enne kui seox pikemaajaliselt...muidugi erandeid võib olla:)
 
Erin 30. september 2002, kl 14.33
Väga vaidlen vastu - need märgid sobivad suurepäraselt kokku! Või olen äkki ise osa erandist?;)
Olen ambur, mees skorpion - me ei ole küll kuke aastal sündinud (rott ja madu hoopis) aga juba kümnes kooseluaasta läheb... ja tundub, et aina vahvam on - kanged oleme mõlemad, kui truudust mõõtma hakata, siis mees on selles vallas kõrgema hinde vääriline - teisi ei vaata kohe üldse! Mina ikka piilun..;) Aga selle allutamise ja oma tahte peale surumisega on küll nii, et tuleb lihtsalt järelandmisi teha - kord saab üks oma tahtmise, siis jälle teine.. muidugi on hea, kui see üks oleksin kogu aeg mina, aga alati ei saa ju. Ja mõnikord on kodurahu huvides targem suu lukus hoida, tundub nimelt, et salvan valusamini, kui skorpion seda teeb..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!