Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kas ainult minu Skorpion?
 
rahel 30. september 2002, kl 09.59
Eile juhtus selline lugu: läksime sõpradega välja sööma, kõik olid heas tujus ja üldse oli kõik OK. Aga mingil hetkel nägin, et minu Skorpinil läks tuju halvaks (täiesti ilma märgatava põhjuseta). Kui kahekesi jäime, läksime päris tülli, sest mina tahtsin teda, milles asi, tema aga oli vait. Lihtsalt istus ja vaikis! Tegime seda u tund aega. Siis ma pakkusin välja 2 varianti: 1)mõlemad läheme koju ja oleme tülis v 2)kallistame ja unustame kogu loo. Ja ta ei olnud kummagagi nõus. Vaidlesime siis veel. Siis kallistasin teda ja jätsin ta lihtsalt tänevale seisma ja sõitsin koju.
Poole tunni pärast ta helistas mulle ja tõi juba 2. roosi sel õhtul ja vabands ja ütles, et olen talle kõige kallim.
Küsimus on, kas kõik Skorpion-mehed ongi sellised tujukad? Mul pole midagi vaidlemise vastu, aga sellised stseenid on küll veidrad... Ja mida tujukas Skorpion tahab, kas üksi olla v seda, et ma teda kallistan ja ütlen, et ta on minu jaoks igasuguses tujus kõige kallim?
 
tuleb tuttav ette 30. september 2002, kl 11.00
Võimatu on ette teada,mis skorpionile mingil hetkel ei meeldi. Ka minu särav ja üldiselt heas tujus skorpionile võib mingil hetkel miski mitte meeldida ja üldjuhul näed seda jah, tema näoilmest ja pead siis ise mõistatama, mida sa nüüd valesti ütlesid, tegid või tegemata jätsid. Täiuslikkuse ihaldaja, nagu ta on, on võimatu talle täiesti meele järele olla. Sel juhul peaksid sa olema võimeline elama tema elu, mitte enda oma. Minu skorpion tahab küll mõnda aega solvunud olla ja kohe ei ole mõtet temaga asjast rääkida või lepitust paluda ega kallistada. Parem on vist tõesti teha nii, nagu sina - jätta ta lihtsalt rahule ja mõne aja pärast tekib tal kaotusehirm. Kuni veel roosidega tuleb, ei ole kõik kadunud.
 
koma 30. september 2002, kl 11.42
olen ka sarnaseid asju tähele pannud.
kõik võib olla korras, aga siis järsku hakkab norima mingite ammuste asjade üle. väntab iseenast üles ja kui lõpuks maha rahuneb, siis ütleb, et kuidas ma naljast aru ei saa.
tegelikult pole see sellel hetkel nali ka tema jaoks. elab lihtsalt väljapoole.
aga konkreetne eksemplar pika vihaga ei ole. aga aeg-ajalt tõusevad vanad teemad jälle pinnale. ja siis on meil jälle natuke vahutamist.
 
Mimmi 30. september 2002, kl 12.05
Tunnen ka mõningaid skorpione ja mina käitun küll vastavalt, et kui temal tuleb järsku paha tuju, siis mina küsin:"Mis on?" ja kui tema ei vasta, siis ütlen, et okey, oleme nii kaua eraldi kui paha tuju mööda läheb. Mina ei lase küll endaga mängida ja tema tujude järgi olla. Tavaliselt ta lõpetab kohe oma tujutsemise kui teine ei lase seda teha. Neile meeldib lihtsalt oma tujusid näidata ja, et teised sellest välja teeks.
 
kata 30. september 2002, kl 12.05
tuttav lugu, minulgi kogetud...
niiväga horoskoobi-jutte pole kunagi uskunud, aga kuna mul on lausa kaks skorpioni kodus, siis aja jooksul olen tähele pannud vägagi palju sarnaseid jooni nende käitumises. et kui tegemist on isa ja lapsega, siis võiks ju sarnasust otsida ka mu teise lapse ja mehe iseloomus, aga paraku on need just kahe skorpioni ühismallid.
 
pilleprall 30. september 2002, kl 13.07
kõige õigem ongi tujutsevalt (õnnetult, mossis vms) skorpionilt kõigepealt küsida, et mis viga ja kui ta selle peale vastab, et ei midagi, siis jätta ta natukeseks rahule ja varsti on skorpion jälle endine rõõmsameelne kaaslane

olen ise, on abikaasa ja on ka laps skorpion...nii et kogemused igatpidi olemas :)
 
rahel 30. september 2002, kl 13.13
Olen nüüd pool päeva oma skorpioni tujutsemise peale mõelnud. Ja tundub, et kõige õigem on edaspidi käituda samamoodi nagu Mimmi, st jonnimisest mitte välja teha. Asi lihtsalt selles, et meie suhe on ainult 5 kuud kestnud ja ma pole veel tema tujudega nii hästi tuttav. Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas enamasti nii hoolitsev ja õrn mees saab selline olla!
 
jaana 30. september 2002, kl 13.35
Kah skorpion, kuigi naine:)
Ja kui tuju paha, siis migit nunnutamist ei talu, üksi tahan olla:) Seega jäta ta jah rahule:)
 
mammu 30. september 2002, kl 14.16
kah skorpion-naine. kui tuju paha, mossitan omaette ja ei taha kellegiga suhelda. väga käivad siis närvidele need ninnu-nännutajad, niikaua pärivad ja kiusavad, kuni salvan. minul on pidev puudus üksiolemisest, vahest ei talu sedagi kui keegi mulle liiga lähedal seisab. skorpionile tuleb ruumi anda ja aega üksi olemiseks.
 
jaana 30. september 2002, kl 15.01
Jeeee mammu! Täpselt nagu mina ja ma juba mõtlesin, et olen segane, et ei talu aegajalt füüsilist lähedust:)
 
tean jah 30. september 2002, kl 15.49
vat mul selline lugu, et ise skorpion ja mees ja lapseke ka nii, et kogemused missugused. Kuulsun kunagi väljendit üksik hunt. Nagu on ja nagu ei ole ka karjaga, ulub küll õigel ajal aga kunagi ei tea ette millal karja kuulub.?!
Üksindus on meie - skorpionite pahe, sest me ei näita enamasti oma raevu välja ja see tuleb ju kuidagi välja elada. Siis omaette puhisedes
Mees mul seevastu nii rahulik, et võiks arvata, et skorpionile on see lausa solvav.
 
Lilly 30. september 2002, kl 18.13
Täitsa tuttav lugu!Aga kui mina oma skorpioni tundma õppisin,sain teada,et alati oli tuju põhjustaja armukadedus.Vott ei talunud mees,et ma isegi kellegi teisega pilke vahetasin!
 
Dea 01. oktoober 2002, kl 11.40
Skorpionid on yldiselt köik väga halva iseloomuga-hoian eemale!!!
 
kets 01. oktoober 2002, kl 14.38
No kui just sina tahad skorpioni halvustada, on see sinu probleem, minul on hetkel kaks skorpion sõbrannat, ja ainult nemad ei vea mind mitte kunagi alt. Kui keegi ikka lubadust murrab või midagi välja lobiseb, siis igaljuhul mitte kumbki minu sõbrantsidest. Olen ise neitsi ja enam paremaid ja ustavamaid sõpru pole lihtsalt olemas. Meeste kohta mul andmeid ja kogemusi pole. Aga igal tähtkujul on oma nõrgad küljed, aga ilmselt on skorpionil see lihtsalt kõige märgatavam?!
 
Liizi 01. oktoober 2002, kl 14.52
To kets.
Ma tean kyll Skorpioni kes muidu on hoolitsev, hell ja hea aga lubadustest ei suuda kyll kuidagi kinni pidada.Aga tavaliselt saabki need lubaduste murdmised andeks sellega et nii armas on. Kuigi niisama pole mulle kunagi lilli ega kinke toonud (ka vabanduseks mitte), aga see vist rohkem koduses kasvatuses kinni.
 
rebane 02. oktoober 2002, kl 16.58
Mina ja mu mees-sõber oleme mõlemad skorpionid. Me ainult kakleme ja vaidleme ja norime, teisi rahulikke käest kinni hoidvaid paare on vahel lausa kade vaadata. Aga elu on näidanud, et need idüllilised paarid, kes meie tutvusringkonnast meiega samal ajal käima hakkasid, on nüüdseks paraku enamus lahku läinud. Me käime küll erinevaid teid, tundub vahel, kuid ilma teineteiseta ei saa ka kuidagi, eriti öösel ... Mu mees ütleb sellepeale, et see mis teised kallistavad jne. avalikult, teeme meie öösel mitmekordselt tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!