Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Naisülemus, kaksik
 
Septimus 30. september 2002, kl 22.25
Ülemus on mul kaksikust naine, keskealine. Enamus alluvaid on teised keskealised naised ja käivad nagu nööri mööda, kord on karm.
Mina, kollektiivi ainus noor meeshing, olen tal nagu mingi lemmiklapse eest. Mulle on hilinemine, mõõdukas vastuvaidlemine jms lubatud ja minuga arutab ta ka asju (seni õnneks ainult tööalaseid), millest ta isegi oma asetäitjatega ei räägi.
Mida ma oma ülemuse suhtes tegema peaks? Tema kohati emalik hoolitsus ja muutuvad tujud viskavad viimasel ajal täiesti ära.
 
unine 30. september 2002, kl 23.18
Emaliku suhtumise vastu aitab täiskasvanulik käitumine :)))
Aga mis teha, vastassoo suhtes ollakse tavaliselt leebem. Ehk eelistab ta sinu arvamust kuulda sellepärast, et teiste keskealiste naiste arvamus sarnaneb tema omale. Sul asjadele teine lähenemine lihtsalt. Ja ära kasuta oma eeliseid, siis pole sa tema soosingust sõltuv. Aitäh lõvide eest hoiatamast :))
 
Feliks 01. oktoober 2002, kl 09.12
tunnen kaasa...olen ise ühe sihukese naisülemusest kaksiku ohvriks sattunud..pärast (mulle arusaamatul põhjusel) lemmikuks olemist....vat eioska hinnata kaksikust naisülemust:(
 
alluv 01. oktoober 2002, kl 14.01
Mul on 30 a. ülemus.Mulle meeldib! Ta on absoluutselt otsekohene, ei salli tagaselja bläägutamist.Ei salli keerutamist ega vassimist. Vahel tujukas, kuid kes meist seda poleks!
 
SMS koll 02. oktoober 2002, kl 10.02
Minu ema on kaksik.Imelik küll,miks küll kõik kaksikuid kardavad.Kui see on tõsi,et nad on pisut karmid.See vastu paljud ema kolleegid peavad temast lugu,mõned ka kardavad.Veel ei sali nad korralagedust.Kui ei saa aru,kirjuta üles punaselt-lemmik lause minu ema puhul.Paistab,et see on mulle ka sisse sööbinud.Kui näideks teised,midagi tegemata jätavad,saan paraku mina alati mõne teise inimese käest pähe.Lausa vastik.Nii palju siis kaksikute õppetusest.
 
kaksik naine 03. oktoober 2002, kl 18.46
mul on ka lemmikud
lihtsalt lemmikud, kuigi enamus mehed
ärge kartke
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!