Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kui kaljukisest mees tahab rahu!!!!
 
Hely 01. oktoober 2002, kl 11.45
Ma ei saa lihtsalt aru..mu mees ei taha eriti väljas liikuda..ma pean silmas seltskonnas!Talle ei pakkuvat see pinget..kui mina oma vanade tuttavatega välja lähen..törgub tema kohe..ytleb et ei paku pinget vöörad inimesed...selline tagasihoidlik nagu ta on-eh:)Mida ma tahan öelda..pikalt kaalub minekut..pidurdab..ma ei kannata..saan aru kui naine nii talitab,aga mees peaks ju olema kindel kui kalju-vöi mis.Kommenteerige palun! Kuna olen ise kaljukits ka saan temast mönes möttes aru!
 
mupsik 01. oktoober 2002, kl 12.14
Mina ka Kaljukits ja sinu mehe naissoost koopia. Vähemalt selles asjas. Sellepärast ilmselt venitab, et ise ei tahaks nagu eriti minna, aga samas ei tahaks võibolla millestki põnevast ilma jääda või siis arvab, et peaks sinu pärast ikkagi minema. Minul on tavaliselt need pika kaalumise põhjused.

Eriti mõttetu tundub mulle ööklubides käimine.
 
Dea 01. oktoober 2002, kl 12.40
Olen kaljukits ja ei taha yldse vööras seltskonnas liikuda.Mulle ei paku pinget pidev löbutsemine..meeldib oma mehega koos olla ja ei tunne suurest seltskonnast puudust-milleks!
 
ka kits 01. oktoober 2002, kl 18.53
Olen ka kaljukits ja armastan väga seltskonnas viibida, ööklubides käia, nii et kõik on suhteline ...
 
amburitüdruk 03. oktoober 2002, kl 11.35
minu mees kah kaljukits- tema ainult mööda ööklubisid ja baare elabki, koju ei jää ei piitsa ei präänikuga- ise olen kodune...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!