Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kas vähid midagi ka julgevad?
 
Voldik 01. oktoober 2002, kl 17.44
Huvitav, kas vähimehed kunagi ka mingeid tähtsaid otsuseid langetada julgevad või jäävadki nad üks samm edasi, kaks tagasi astuma? Tundub, et kui on ikka keeruline ülesanne, siis KARDAVAD nad seda lahendada...
 
kaksik 01. oktoober 2002, kl 18.48
Mul ka meesvähk kodus. Otsustab küll aga kui riidleme siis tõmbub endasse(poeb kivi alla). Mind kui naisterahvast ja kaksikut ajab see aga vihaseks.
 
? 01. oktoober 2002, kl 22.43
Ikka sa Voldik veel oma Vähi paelus!Rääkisime sulle ju pikalt laialt-naagu näed,kõik ju tõsi
 
Voldik 02. oktoober 2002, kl 10.59
?
Hea mälu sul, lausa imestama paneb.
Pole siin veel midagi tõsi, lihtsalt mõtlen, kas Vähk midagi ise ka otsustada suudab või sõltub liiga sellest, mida keegi veenvalt esitada suudab. Tundub selline kartlik ja pehmeke. Mind kui lõvi ajab see lihtsalt vihale, kui ikka midagi teha vaja, siis teen ära, mitte ei oota aastaid ja siis vingun, et näe, elu on tuksis ja miks ma küll õigel ajal....
 
Plahh 02. oktoober 2002, kl 16.13
irw, sa katsu otsustada midagi, mis mulle ei meeldi.
 
KA Kaksik naine 03. oktoober 2002, kl 10.23
Minu mees-vähk on firmaomanik. Ma küll ei ütleks, et ta otsustada ei oska, muidu oleks firma ammu põhjas. Kodused tülid oskab ta ka hästi ära lahendada - kui mina karjun, siis tema läheb rahulikult teise tuppa ja ei tee sellest väljagi. Kaua sa ikka karjud kui vastast pole. Selle oleme me koos kokku leppinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!