Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
armunud
 
armunud 02. oktoober 2002, kl 10.48
...ma olen armunud veevalaja mehesse.täna hommikul sain sellest aru.huvitav mis te enda kohta ütlete veevalajad?
 
katike 02. oktoober 2002, kl 10.59
minu mees on veevalaja.
soovin sulle jõudu ja kannatust sellel teel.
ja kui oled kodutoimetustes ning tema eest hoolitsemises usin, siis saad muidugi topelt-hoolitsuse vastu.
sellega pead muidugi harjuma (minul, hästi avatud inimesel oli see raske), et oma tunnetest ta üldse rääkida ei taha. pead seda tema tegudest aru saama.
 
Voldik 02. oktoober 2002, kl 11.05
Veevalajate puhul pead Sa lausa selgeltnägija olema. Nad ju ei räägi, mida tahavad või mis ei meeldi. Kui ise oled korraarmastaja, siis arvesta sellega, et pool elu pead tema järelt koristamisega tegelema.
 
veevalaja naine 02. oktoober 2002, kl 11.16
ilmselt kehtib nii naiste kui meeste kohta,et korraarmastusest pole meie puhul jälgegi,lihtsalt ei pea oluliseks ja ei viitsi koristada ja puhtust pidada.
 
iiris 02. oktoober 2002, kl 11.44
vaidlen vastu, olen veevalaja ja korraarmastaja. aga veevalaja-meestest on tõesti suht raske aru saada. samas on nad väga head ja hoolivad sõbrad.
 
eki 02. oktoober 2002, kl 12.10
minu veevalajast meestuttav oli küll korraarmastaja, võttis kasvõi pohmakapäeva hommikul tolmuimeja ja koristas; pesi nõusid ja oli üldse talumatult kodune :))
 
KA 02. oktoober 2002, kl 12.28
mu sugulasest veevalaja mees on suur korraarmastaja (ja tundub et ka tema väike veevalajast tütar), kuid tunnetest ja endas toimuvast ei räägi ta üldse või vahel harva mõnele väljavalitule, kelleks ta naine kahjuks ei osutunud :-(. tegi naise elu selle enda mitte avamisega põrguks, kuid ta ise kannatas selle all vaata et kõige rohkem. tegelikult on ta kogu elu vajanud kohta ja aega üksi olemiseks ja elamiseks. kõige rohkem tundub talle sobivat visiitabielu.
 
no nii 02. oktoober 2002, kl 13.43
Ütle kindlasti mehele ka. Muidu ise pärast pahane, et mees sind tähele ei pannud.
 
VeevalajaN 02. oktoober 2002, kl 14.43
Ma sain alles siit teada, et ma korraarmastaja ei ole. Omaarust ikka olin. Aga kõrvaltvaadates ... mnjahhh ...
Aga Veevalaja on armumiseks ikka raske variant küll. Ta tahab ju lihtsalt sõber olla, onju. Ja mida rohkemate inimestega, seda parem. Seega, kui oled armukade tüüp, võib see sulle raskeks osutuda. Soovitan olla talle lihtsalt hästi tore ja põnev sõber/tuttav ja mitte tunnetega eriti peale käia. Kui tuleb, tuleb iseenesest.
PS Endast võin öelda, et meeldima on hakanud just sellised natuke külmad ja kättesaamatu imidzhiga inimesed, kellest ei saa täpselt aru, mis ja kes nad on ja mida mõtlevad ja tunnevad. (Olen praegu ühest sellisest sisse võetud, ehhee!) Ja kui mõne sellise olen nö lahti muukinud - ah, küll on siis hea tunne!
 
armunud 02. oktoober 2002, kl 16.58
...ärkasin selle mehe kaisus täna,mis tähendab mees ei pane tähele?
 
CITY 02. oktoober 2002, kl 21.07
Veevalaja .... vaga vesi,sügav põhi :)
 
rg 02. oktoober 2002, kl 23.07
kuule, kui sa ta lahti oled muukinud, mida sa temaga siis teed?
ja kas see muukimisevõit kordub sageli?
ma ei tee selle küsimusega nalja, sest katsun ka mõista ühte veevalajat daami.
 
armunud 03. oktoober 2002, kl 10.13
...veevalajat ei muugigi lõpuni lahti...ma ise ka veevalaja daam
 
mutt(veevalaja) 03. oktoober 2002, kl 12.35
lahti muukida on tõesti sheff, pärast on hing ja süda nii rahul,et näe mina suutsin...samas kui tõsiseid tundeid pole
tema vastu siis sinna see jääbki. Üldiselt armun vähe aga selleest tõsiselt :)
 
veel yks 03. oktoober 2002, kl 13.07
Ise ka veevalaja ja ka kunagine sõber oli veevalaja. Jumala pärast ära välja näita, et oled kõrvuni armunud- nii kui aru saab, et oled võidetud, kaotab huvi. Aga lihtsalt sõbrana on veevalaja parim märk üldse.
 
Tydruk (ka veevalaja) 03. oktoober 2002, kl 14.42
Mina olen küll korraarmastaja, aga mitte päris pedant ka. Kui ma kunagi oma (tähtkujult) kaksikutest sõbrannaga kahe peale korterit üürisin, siis ei möödunud praktiliselt ükski päev paraja kismata ;) Tema oli selline tüüp, kellele meeldis, et kõik asjad vedelesid mööda korterit laiali või näiteks igasugu kosmeetika potsikud-totsikud olid alalõpmata aknalaua peal ripakil. Tema riidekapist ma parem ei räägigi, siiamaani on selgusetu, kuidas ta sealt küll vajalikud asjad üles leidis :)
Huvitav, kas kõik kaksikud on sellised lohakapoolsed?
 
kaksikud naine 04. oktoober 2002, kl 23.04
olen ise ka armunud veevalajasse:) just see tunnete mõistmine on kõige raskem-ei näita ta kohe mitte välja oma emotsioone ja mulle see nii raske sest ise olen selle vastand. Samas tema väidab et teda minu juures just see võlubki et ma tulen talle emotsionaalses mõttes "poolele teele vastu" provotseerides selliseid vestlusi ja julgustades teda end avama.
Ja korraarmastusega selline lugu: mul ta nüüd järjest teine veevalja mees ja kummalgi pole aimdust korrast. Samas ma ise Kaksik ja suht süstemaatiline...
Aga jah veevalja mees PAISTAB emotsioonitu, eemal olev, külm kuid kui sa oled ta endale lõplikult võitnud siis avastad et ta on võimeline sügavateks tunneteks ja samavõrdseks armukadeduseks nagu mõni skorpion.
Aaa...ja kui ta midagi lubanud on siis maksku mis maksab-veevalaja peab oma sõna,ta on põhimõtetega inimene ja tavaliselt ka truu. Kui tema juba lubab truu olla võid selles kindel olla, kui tema ütleb et armastab sind- usu seda,see on suur asi tema puhul, ta ei bluffi sellistes asjades.
 
RX 09. oktoober 2002, kl 13.22
Kaksik naisele-tule maa peale ja vaata,et haiget ei saa!!!Pole see kõik midagi nii ilus ja roosiline-ära ole naiivne!!Kui nad nii head on,miks sul siis oma esimese veevalajaga untsu läks??Öeldi õietei-vaga vesi sügav põhi!Väga väga hea sõber,aga veevalajat meest normaalne naine endale ei taha!Ei ole usaldust-ei ole ka suhet!Kui sa ei ole veel ta valedele jälile saanud,siis soovitan sul sellega tegelema hakata ja siis ka näed,et ei olegi kõik nii nagu seni on tundunud!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!