Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaksik naine ja sydames mees ambur
 
kaksik 02. oktoober 2002, kl 13.09
...kas on yldse lootust? Rääkige mulle ambur mehest, siiani enamus meestuttavaid veevalajad, kaalud v6i kaksikud. Ta on minust ka 5 aastat noorem (aga tundub minust vanem:).
 
Mimmi 03. oktoober 2002, kl 08.39
Tegelikult peaksid nad sobima küll ja nad on natukene sarnased, kuigi kaksik on elavam aga ambur on rikkama hingelaadiga. Kuna nad on vastasmärgid, siis nad tõmbuvad. Kui ambur armastab, siis ka siiralt. Mis võib olla probleemiks: on kaksikute muutlikus ja neile ei jätku kauaks energiat ühe inimese vastu, sest on vaja juba uut otsida... Kuigi õnne teile!
 
tähetark 03. oktoober 2002, kl 15.40
No meil küll see amburist pool rikkama hingelaadiga polnud.
Tõmmet on küll aga isiklikult mul viskas kopa ette ja lõpetasin selle jama.Asi selles,arvesta,selle mehega sa mingeid teievahelisi asju arutada ei saa,ta tõmbab lihtsalt minema kui püüad teema üles võtta.ennast täis oli ta ka parasjagu.võlus mu ära oma nn hoolitsemisega,mis aga oli teeselduD.JA kui sul tekib muresid või raskusid ei saa amburiga arvestada!
 
kaksik Lisja 03. oktoober 2002, kl 18.22
Mul on selline variant.

Vastupidi tähetarga kogemusele pole kunagi kellegagi nii hästi asju (absoluutselt kõiki asju!) arutada saanud kui selle Amburiga. Ja hoolitseb minu probleemide eest ka, kui vaja. Paremat polegi.

Ja kaksikud, ma arvan, pole ka nii lollid, et ideaalsest ära tüdinevad:))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!