Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
jäär tütar
 
emmekas 02. oktoober 2002, kl 16.23
ta mul küll alles suht väike aga jääralaste emad jagage kogemusi, Minul on küll nii, et mõnikord on hambad ristis ja juuksed on püsti, siis korraga olen ingliga ühe katuse all.
Kui kellelgi on häid nippe andke teada.
 
puna 02. oktoober 2002, kl 17.02
Tuttav teema. Jääraga peab suhtlema. Ilusasti. Siis on ta ingel. Ta ainult ei tohi aru saada, et teeb seda, mis sina tahad, mitte seda, mida ta ise tahaks
 
m. 02. oktoober 2002, kl 22.08
mul on 13a.õde jäär-ääretult ISELOOMUGA inimene.
 
ka jääraemps 03. oktoober 2002, kl 00.10
Jäär plika juba endale pähe istuda ei lase. Mul on ta (10.a.) üsna malbe tegelikult minuga, ütleb, et jaa, emme, jaa, nii ma teen jne. ja pärast selgub ikka, et teeb nii nagu tahab. Praktiliselt alati. Seega ei tasu tema üle püüda erilist kontrolli saavutada, lihtsalt mõttetu närvide raiskamine. Suhtlemiseks on tal palju häid omadusi - avatud, ei solvu kunagi, ei tujutse absoluutselt, ei ole ka pidurdamatu. Ta on hea strateeg ja taktik, kuid oskab ka ise teistele hästi vastu tulla.
Mul on veel üks sõbranna jäär ning ka ämm - need naised on väga visad, ma ütleks. Ning mõlemad on suurepärased majandajad ja ärinaised. Armastuses kahjuks pole neil kummalgi vedanud :(.
 
emmekas 03. oktoober 2002, kl 09.25
tänks vastajatele
 
Laura 03. oktoober 2002, kl 11.26
mu sõbrannas olid ka lapse- ja nooreeas koos kurat ja ingel (vanemate seisukohast). Ja käskimist ei kannata ta siiani. Ja eks ta tegi ka ikka nii nagu ise õigeks pidas.
Ema on tal aga tark naine! Selleks et mitte riielda ja käskida (sest tulemusi see ei annaks), näitas ta välja siirast kurbust, kui tüdruk pahandusega hakkama sai või muud lollusi tegi või ei teinud, mis lubatud jne. (Näitlemist oli asja juures väga vähe, sest see kurvastas ema tõepoolest). Tütar ei tahtnud aga kunagi ema meelega kurvastada ja tundis end pärast halvasti ning hakkas oma tegemiste üle rohkem järele mõtlema. Samas riidlemisega oleks saavutatud ainult see, et ta oleks jätkanud sealt, kus pooleli jäi.
Proovi, järsku aitab sul ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!