Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
vähkN ja jäärM
 
ruudu 03. oktoober 2002, kl 12.29
mis sellisest kooslusest arvate?
 
Helani 03. oktoober 2002, kl 19.57
Mina vist küll jäärast mehega koos elada ei saax. Ma olen ka ise vähk. Ja muidu ma saan jääradega päris hästi läbi, kõik minu parimad sõbrad on jäärad. Aga koos elamast takistax see et jäärad tahavad kõik et nende järgi tehakse ja ollakse ja nad on ikka päris jäärapäised ka.
 
jäär N 03. oktoober 2002, kl 21.01
Ise olen jäär naine ja elan juba 6 aastat vähist mehega.Hoiab mind väga hästi ohjes,Olen tunduvalt nö.pehmemaks muutunud.Mõjub mulle küll ideaalselt ja voodielu on ka super.
 
liz 04. oktoober 2002, kl 21.52
a minu ema on vähk ja isa jäär ja nad on 20 aastat õnnelikult koos elanud. ja väga toredad ja rõõmsad vanemad on mul, nii et minu meelest väga hea kooslus.
 
Vähja-Tips 06. oktoober 2002, kl 17.20
Mu esimene (vastu)armastus oli Jäär. Mul olid vist klapid nii silme ees, et kõik tundus väga tore ja ilus, kuid kui manyyd tagantjärele mõtlen,siis ta justkui pyydis mind veidi oma äranägemise järgi kujundada. Ei tea, kas oli hea näitleja, kuid kord ta nuttis mu ees... Minulläks mudugi syda sellest kohe härdaks... Nyyd olen vähe kangem mutt ja arvan, et nuttev mees (kui pole just õnnepisarad, nt lapse synd) on veits nagu nõrguke..... Mu Jäär tegi mulle selgeks, et olen yks ja ainuke, kuid tegelt ma arvan, et nii see polnud.... Ah, ei tea....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!