Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kas neitsi N on kaljukits M jaoks atraktiivne?
 
mareile 08. oktoober 2002, kl 16.27
kui jaa, siis miks? kui ei, siis miks?
 
mupsik 08. oktoober 2002, kl 16.46
Vastupidise variandi puhul (M Neitsi, N Kaljukits) küll on. Oma maamärgilikult kuiviklikul moel. Samas panevad igasugused tulised Jäärad, Amburid ja Lõvid oma Neitsi kõrvalt ikka vahel südame kõvemini põksuma küll. Vahetevahel tahan sädemeid ja särtsu, aga kui sellest küll saab, siis ei tea ma midagi mõnusamat, kui oma usaldusväärse ja armsa mehe kaissu pugemine.
 
Linnavurle 08. oktoober 2002, kl 17.30
Kui uskuda horoskoope, siis on neitsi ja kaljukits teineteise jaoks justkui loodud, nad kannatavad teineteist kõige paremini välja. Ntx mul vanemad on neitsi N ja kaljukits M, sai neil just hõbepulmadega ühelepoole ja liiguvad rõõmsalt kuldpulmade poole. Eks omad raskused ole kõigis suhetes, aga klapp on neil hea.
 
silmatera 09. oktoober 2002, kl 11.53
arvan, et on teineteisele atraktiivsed just hea klapi tõttu. Üldjuhul on neil sarnased reaalsed unistused elus edasijõudmise suhtes (mõlemad ambitsioonikad ning teavad, kuidas eesmärke saavutada ja on valmis ning võimelised selle nimel pingutama) ning ka pereloomise suhtes, mis teeb ühiselu mingil määral kergemaks küll. Mõlemad on ka olemuselt monogaamsed - seega siis teineteisele truud, ja tunded võivad olla küll mitte särtsuvad, kuid seda tugevamad ja kestvamad.

Miks ei: mõlemad on omal kombel jäärapäised ja arvavad, et nad teavad täpselt, kuidas oma eesmärgini jõuda - kuid võivad unustada kooskõlastamise teise poolega.
 
Sos 09. oktoober 2002, kl 12.56
Olen neitsi naine ja tutvusin kaljukitse mehega eelmisel aastal. Pole ealeski nii ebameeldivat ja eemale tõukavamat inimest kohanud, kui tema. Täiesti välistatud suhe.
 
miamamma 09. oktoober 2002, kl 13.51
Tundub et jah. Ise olen neitsiN aga selline keevalise loomuga. Kunagi oli üks päris pikk suhe kaljukitse mehega aga lõppes see pigem ammendumise kui sobimatuse või probleemide tõttu. Lihtsalt inimene ei olnud piisav minu jaoks.
 
Hanna 10. oktoober 2002, kl 15.25
Väga hea kombinatsioon on M neitsi ja N kaljukits-lihtsalt on selline seletamatu tõmme mida sõnadesse on raske panna-ausad,auahned,korraarmastajad ja teavad mida tahavad ning ei peta teineteist,sest on mõlemad armukadedad ja kardavad üksteist kaotada!Mis puudutab 2 varianti,siis ei oska öelda!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!