Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Nkalad-Mvähk
 
kiska 09. oktoober 2002, kl 15.18
on kellegil kogemusi?
 
kala 09. oktoober 2002, kl 16.48
mmmmm... kes on tundnud selle meha kallistusi... teab millest ma räägin...
 
kalake 09. oktoober 2002, kl 22.39
oma vähikest ei vahetaks kellegi vastu... nii hell hoolitsev jne... :))) parim
 
Triibik 10. oktoober 2002, kl 09.26
Superhea sõber kalade jaoks

*teab millest räägib
 
Nips 10. oktoober 2002, kl 13.51
On kellelgi mingeid kogemusi? Yxkõik,kas head või halba.
 
Marju 11. oktoober 2002, kl 04.58
On kogemusi. Olen ise skorpion ja mu abikaasa oli skorpion. Tulemus oli katastroof. Siis oli mul veel kunagi yks skorpion-mees, keda pidasin söbraks, aga kes löpuks vaat et vihkas mind, sest ma ei armastanud teda. Mu kasuvend on ka skorpion. Oma naisele väga hea mees, aga teistele inimestele teeb liiga - julm. Tean öelda, et oktoobrikuu skorpionid on tavaliselt avameelsemad ja söbralikumad. Kui sa skorponi armastust ei vöida, siis ta kasutab su ilma syymepiinadeta ära. Kui aga vöidad armastuse, siis teeb ta sust kuninganna. Tean, sest mu esimene töeline armastus oli skorpion (ta suri ära, muidu ma oleksin kindlalt temaga). Skorpionile tuleb rääkida absoluutset tött ja talle ei tohi kergesti alla anda, muidu ta ei suuda sind austada. Siiski, ei ole vaja keerutada. Skorpionit ei ole kerge vallutada, aga kui see önnestub, siis oli see vaeva väärt. Kui skorpion sind ei armasta, siis see selgub voodis- ta rahuldab ainult ennast.
 
marin 11. oktoober 2002, kl 13.42
skorpion mehed on parimad! vähemalt minu oma on ja juba 6aastat.
 
Liis! 11. oktoober 2002, kl 14.58
Miñu mees on skorpion ja vastab täpselt Marju jutule- kui teed talle halba, vastab samaga ning hullemalt(seda siis tuttavate vms. puhul).
Kui armastad teda ning austad, teeb sinust tõesti kuninganna. Kui aga reedad või murrad truudust- selle puhul ei tea, millega vastab, sest pole teinud ning pole kavas ka seda teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!