Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaaludest mehed, millised te olete?
 
huviline 10. oktoober 2002, kl 15.05
Siin eespool keegi küsis, et kuidas kaaludest mehi mõista. Kaaludest mehed võiksid siin ise endast rääkida. Ma ootan huviga, kuna tean samuti ühte kaaludest meest.
 
mona 10. oktoober 2002, kl 16.20
naistelehel ei käi just karja kaupa mehi... ja sodiaaginurgas veel eriti...
aga äkki sul näkkab? :-)
 
Valge Tiiger 11. oktoober 2002, kl 02.41
Feliks on kaalud, tema käest peab küsima:-)
 
Feliks 11. oktoober 2002, kl 09.08
Feliks on jah kaalud...a mis sest minu arvamisest teistele...see mida mina endast arvan on ju minu arvamine ja ei saagi kattuda teiste arvamisega.
Ma võin vaelda vastu, et nt mina ei kaalu enne otsuseid ja ku ion vaja langetan suht asjalikke otsuseid (valdkondades mida mõistan) otsused suht kiiresti - vajadusel teen lausa välkotsuseid ja kriitilistel hetkl tegutsen ülikiirelt...a kes seda usub, sest on nähtud mind ka mõnede otsustega kõrvaltvaataja jaoks lausa venitamas. Samuti , kas mu rahumeelsus ja leebe suhtumine maailma äärmustesse on minu või kaalude tunnus? Vat sedasi:)ei saa te must adekvaatste pilti kaalumeeste kohta:)
 
kaksik N 13. oktoober 2002, kl 14.47
Feliks paistab et on tüüpiline Kaalud. Kaalude mehed on tõsiselt võluvad, aga nendega võid ootama jäädagi, et midagi tegelikult juhtuma hakkaks. Nad võivad lõputult vaielda, argumenteerida, mõnuleda omaenda kõnet kuulates. Minule nende esinemine tavaliselt meeldib, aga samal ajal mõtlen omi mõtteid ka, sest lihtsalt igav on sellist pikka monoloogi järjest kuulata. Kaalude mees on selline tüüpiline manjaana-inimene. Aga hea on vahel sellise kõrval olla. Maailma kiirus ja närvilisus ununevad ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!