Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Veevalajast sõbranna
 
mirjam 10. oktoober 2002, kl 23.19
Kas väga raske juhtum?:)
Ise olen skorpion, keskmisest skorpionist talutavam, ei hammusta:)
 
Marju 11. oktoober 2002, kl 04.49
Huvitav, huvitv... Kui lugesin teema nime, meenus mulle kohe, kuidas ma 10a.tagasi lubasin "söbrannale" (kes osutus töeliseks värdjaks, ebainimlikuks valetajaks) kes oli veevalaja, kirve selga lyya (muidugi poleks ma seda teinud), kui ta kordki veel minu elus mingi jama tekitab, kordki veel mind ära pyyab kasutada. Nyyd olen 27 ja olen olnud oma parima söbrannaga tuttav 8 aastat. Ta on veevalaja. Mina olen skorpion. Nii et kunagi ei vöi teada. Isiklikult arvan ikka veel, et veevalajatega ma ei sobi. Mu söbrants on ainus normaalne. Minu jaoks. Teistega pole kunagi sympaatiat esinenud.
 
öötuul 11. oktoober 2002, kl 09.52
Olen ise veevalaja ja mu ainus selline pikaajaline sõbranna on skorpion. Kuigi ta mõnikord on natuke terava keelega, kuid ühele unistavale ja pidevalt roosaid prille kandvale veevalajale kulubki väike salvav märkus ära, et ta kenasti maapeale tagais tuua. Seega peaks suhe täiesti nagu toimima. Meie sõprus on kestnus 9 aastat.
 
lil 12. oktoober 2002, kl 15.12
ka mul on väga hea veevalajast sõbranna...olen samuti arvanud, et veevalajtega ma ei sobi..ning enamustega ei klapigi..mõned ekseplarid on ikka väga vastikud.
olen temaga sõbrustanud üle 5 aasta ning praeguseks võin öelda, et ta on üks mu parimatest sõbrannadest.
kui mul saab kõrini igasugusest intriigitsemisest, siis lähen just tema juurde...ta on selline intelligentne,armas, natuke unlelev ning temaga on lihtsalt nii lihtne suhelda...ta ei tee kunagi sääsest elevanti(ega vastupidi), kuigi vahest tundub natuke eemalolev...
sellistega tuleb vist lihtsalt natuke harjuda..
 
coco(veevalaja) 13. oktoober 2002, kl 11.49
mul oli aastaid parim sõbranna kaksik.kes oli mulle kui õde ning kogu selle aja jooxul oli suuremaid erimeelsusi vaid paar korda.
Nyyd on juba u. 3 aastat parim sõbranna jäär olnud.Kellega on kyll vahel raske:)(jäära jäärapäisus), kuid kui see välja arvata siis on kõik perfetto.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!