Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
lõviM+kaljukitsN
 
lõvimees 13. oktoober 2002, kl 15.26
Kas kellelgi on kogemusi? Endal on väga head kogemused, aga samas on ka suuri probleeme. Vahel tahab närvid ära süüa seest, aga jube armas on ta ikkagi. Kas saab suhtest asja?
 
kaljukits naine 13. oktoober 2002, kl 18.36
Ei saa asja!Mina ei kannata lövi härga olekut--lihtsalt vastik!!!Ego ei mahu pyksi ära!!!
 
runno 13. oktoober 2002, kl 23.09
Ego on mõnel mehel püksis või? Ei no ma ei või, kus on ikka naljad naistel:))))
 
Lev Tolstoi 14. oktoober 2002, kl 08.38
"Asja" saab, aga selleks tuleb ikka väga kõvasti vaeva näha. Ainuüksi teadasaamine, milline on kaljukitse TEGELIK arvamus mingist nähtusest vajab erikoolitust ristküsitluse alal..
Armsad on nad aga tavaliselt küll ja ajapikku lihvimise tulemusena tuleb sealt päris mega teemant välja. Ainult et, kuivõrd oled lõpuks harjunud, et inimese avastamine on selline vaevanõudev töö, siis mingil momendil, kui selgub, et kõik olulisem on juba avastatud ja midagi kardinaalselt uut tulemas ei ole, tekib selline kerge pettumus /umbes nagu siis, kui jõuluvana kotist viimase kingituse on välja võtnud ;)/
Aga selleni läheb ikka väga palju aastaid....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!