Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
ambur mees ja vähk naine
 
tikhead 14. oktoober 2002, kl 01.34
Kui keegi on sellise kombinatsiooniga kokku puutunud, siis paluksin teie kommentaare ja mõtteid. Ise olen kõrvalt näinud sellist komplekti ja mitte aru ei saa. Lihtsalt huvitab:)
 
Ambur tüdruk 14. oktoober 2002, kl 12.56
Ei sobi, ambur armastab vabadust aga vähk hoiab temast nii kinni, et hingata on raske. Ise ole ambur-n. Peika oli vähk. Tal ei olnud üldse enesekindlust ja iseloomu. Mina panin kõik paika. Lõpuks hakkas tüütama see tema eest kõik ära tegemine.
 
amanda 14. oktoober 2002, kl 14.02
jaa, minu meelest on ka vähk liiga suure omanditundega. ambur seda ei talu.
 
vähknaine 14. oktoober 2002, kl 17.25
Üks amburmees ajas mind kunagi elueest taga. Ta ei saanud kuidagi aru, et ta ei meeldi mulle. Tal oli põhimõte, et ta on kütt ja jahib niikaua, kuni kätte saab. Ökkk! Kui sõnniga pesa punuma hakkasime, siis lõpuks taandus.
 
amburmees 14. oktoober 2002, kl 18.30
Vähk pakub amburile seda, mida tal endal pole, tundlikkust, emotsionaalsust teistmoodi maailmanägemist. Aga millest vähknaine kinni hoiab sellest ma aru ei saa. Kõige õigem võib-olla öelda, et ta hoiab kinni millestki tale arusaadavast olemasolevast. Minu kogemuses pöördus ta minu juurest, kelle kohta ta siiani ütleb, et pole kohanud paremat meest, tagasi oma endise elu juurde, mis seisneb kolmekesi ühe katuse all elamises, täiskasvanud eraldi tubades. Mis on mis, seda pisike amburi mõistus ei taba.
 
dr.Habe 16. oktoober 2002, kl 10.12
olen ise naissoost Vähk ja sellise kombinatsiooniga tegemist teinud. üritasime mõlemad, aga ei saanud meist asja- liig erinevaid asju taotlesime siin elus.
 
Pipi 16. oktoober 2002, kl 14.52
ambur tüdrukuga täiesti ühel meelel..
 
kogenud 16. oktoober 2002, kl 20.09
ei tule v2lja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!